מתלבטת...

א ו ר3

New member
מתלבטת...../images/Emo4.gif

התחלתי קורס בשירות לקוחות טלפוני ביום שני... מאז היו לנו שני מבחנים ובשניהם נכשלתי! (אצלהם עובר זה מעל 80... ) יחסית לשאר הקורס קיבלתי ציונים נמוכים מאוד... אני רוצה תעבודה.. אבל פתאום אני מתחילה לחשוב שאולי העבודה הזו בכלל לא מתאימה לי? אם נכשלתי במבחנים..? חוץ מהעובדה שיכולים גם להעיף אותי מהקורס אם לא הולך לי במבחנים האלו לא? מה דעתכם..?

אל תתייאשי כבר בשלב הזה

מנסיון, המבחנים לא בהכרח מעידים על העבודה, ויש הבדל עצום בין העבודה בשטח לבין מה שכתוב לך על הדף (בשטח כמובן שהכל הרבה יותר ברור). לגבי הכשלונות עצמם, מה צוות הקורס אומר על זה? אל תתביישי, תפני לאחד המדריכים ותבקשי עזרה ספציפית, בשביל זה הם שם ואני בטוחה שהם ישמחו לעזור לך.

א ו ר3

New member
שאלתי

מה קורה אם אני ממשיכה להיכשל במבחנים והמדריכה אמרה לי שזה שיקול של המנהלת קורס.. וכן- בשטח באמת הכל יותר ברור- והולך לי ממש טוב על המחשב נגיד...:/

באיזה חברה זה?

לא יודעת לי היה ממש קל בקורס וטוב במבחנים והייתי לא רעה במוקד. אבל יש הרבה אנשים שהיה להם לא קל בקורס ועם הזמן הפכו לנציגים טובים. וההפך, מישהו שהיה די טוב בקורס (זה כולה ללמוד) והיו נציגים לא מקצועיים. ככה שהקורס לא ממש משקף על איכות שלך אח"כ. אבל בכ"ז מומלץ להצליח.מה הבעיה במבחנים?

א ו ר3

New member
אני לא יודעת מה הבעיה

אולי זה בגלל ששנתיים שכחתי מה זה ללמוד...
בבצפר הציונים שלי היו סבבה, אבל יכולהיות שהמוח נהיה חלוד קצת
בכל מיקרה, אני כבר יומיים חורשת על החומר הזה כמו לבגרות... זה חומר של בתי משפט (אני יעבוד במוקד של הנהלת בתי המשפט) וכן הוא קצת מעצבן ומסובך קצת להבנה,בעיקרון לא כל החומר העיוני הוא חומר שישמש אותנו בעבודה עצמה (כבר אמרו לנו ש80% ממה שצריך לדעת כבר כתוב במחשב) אני פשוט חוששת שיעיפו אותי על סמך המבחנים האלו.. ואני רוצה את העבודה.

Oיון

New member
תראי,

אני לא אשקר לך, יש חברות שהמבחנים האלו יכולים להוות סיבה טוב לאזהרה, אני יכולה לומר לך, שכשעשיתי את הקורס של אורנג' וזה לא סוד שלאורנג' יש קורסים קשים, היו כמה נציגים שלא עברו, ולבסוף אף אחד לא עף. קורס ממיין זה עוד דרך לומר לך, תזהרי, אנחנו שמים עליך עין, קח את זה ברצינות. בנתיים, תשתדלי להצטיין בכל השאר ריכוז, מענה לתשובות בשיעור וסימולציות טובות יתנו לך הרבה יותר נקודות ממבחן כתוב (בעיקר שברוב החברות הכל ממוחשב היום!!)

Black Star

New member
אצלנו בקורס דווקא העיפו די הרבה

רובם על ציונים. מצד שני אחת הנציגות הכי מצליחות (מבחינת מכירות וכאלה) לא עברה אף מבחן בקורס שלה, העבירו אותה על תנאי, והיום היא מצליחה בטירוף כמו שאמרתי.

Oיון

New member
../images/Emo45.gif

זה קורה המון, אבל חייבים לקחת הכל בפרופורציה

tenen

New member
אין לך מה לדאוג,

ההכשרה שלך מאוד יקרה לחברה, לכן יש קנס עם פורשים ולכן הסיכוי שיעיפו אותך ביוזמתם הוא אפסי אלא אם ממש תזלזלי. נכון שאומרים לך שאם לא קיבלת 80 נכשלת, זה שקר :), אם תקבלי 40 הם יבינו שזרקת על הקורס ויש סיכוי לא רע שיעיפו אותך, אבל אף אחד לא יעיף אותך כל כך מהר גם עם 70 וגם ב60 סביר להניח שתישארי. אצלנו מתוך 23 ניגשים לקורס אחד עף, כאשר נותנים לך ללמוד למבחן ואתה נכשל אומרים לך תלמד למבחן החוזר ושוב אתה נכשל וכל זה שכל החומר אצלך מתחילת הקורס, אם זרקת עד כאן אז כנראה שכדאי להעיף :)

א ו ר3

New member
אוקיי..

היום עשיתי תמבחנים שוב והלך לי ממש טוב!! חחח .. מוזר. תודה בכל מיקרה..

למעלה