Nightmare19
New member
מתלבטת!../images/Emo4.gif
אני בהתלבטות לגבי הלימודים האקדמיים... כרגע אני בצבא,אבל בקרוב אני אצטרך להתחיל ללמוד לפסיכומטרי ולשפר בגרויות אז הייתי רוצה לדעת לאן לשאוף... אני מאוד מתעניינת במקצועות המדעיים :ביולוגיה,גנטיקה ,מקצועות שסובבים רפואה וכו' (הכל חוץ ממחשבים,לא אוהבת) יש לי ראש מתמטי,ותמיד התחברתי יותר למקצועות הראליים מאשר להומניים... בהתחלה רציתי ללמוד ביולוגיה,אבל אחרי התייעצות הבנתי שפשוט אין בזה עבודה לא אחרי תואר ראשון\שני\שלישי
חשבתי ללמוד רפואה משלימה-נטורופתיה, אבל אני באמת לא רוצה "לבזבז" 4 שנים מהחיים בשביל לימודי תעודה! אח"כ חשבתי על לימודי תזונה (בפקולטה ללימודי חקלאות ברחובות של האוניברסיטה העברית),אחרי התייעצות עם מישהי שמבינה בזה קצת הבנתי שאין היצע גדול מידי של עבודה וגם האפשרויות להתקדם לא קיימות כ"כ... אני כבר מאוד מבולבלת,ורוצה להסגר על כיוון!
חשבתי אולי כימיה (יש עבודה בתחום) אבל אני פשוט לא יודעת...אולי הנדסה כלשהי. אני רוצה מקצוע שיהיה לאן להתקדם בו,שיהיו אפשרויות תודה!מצטערת על החפירה
אני בהתלבטות לגבי הלימודים האקדמיים... כרגע אני בצבא,אבל בקרוב אני אצטרך להתחיל ללמוד לפסיכומטרי ולשפר בגרויות אז הייתי רוצה לדעת לאן לשאוף... אני מאוד מתעניינת במקצועות המדעיים :ביולוגיה,גנטיקה ,מקצועות שסובבים רפואה וכו' (הכל חוץ ממחשבים,לא אוהבת) יש לי ראש מתמטי,ותמיד התחברתי יותר למקצועות הראליים מאשר להומניים... בהתחלה רציתי ללמוד ביולוגיה,אבל אחרי התייעצות הבנתי שפשוט אין בזה עבודה לא אחרי תואר ראשון\שני\שלישי