מתלבטת HELP

כר1974

New member
מתלבטת HELP

טבעת או שרוול דחוף כר ‏(15.5.2011, 9:39) שלוםלגבי הניתוחים שרוול או טבעת שוחחתי עם כמה בנות שעשו את השרוול לאחר 3 חודשים שנותחו אצל ד'ר מינץ הרגישו מעולה ללא הסתבכות ירדו 35 קילו ב-4 חודשים וכמה בנות שעשו אצל רופא אחר ממזמן שכבר לא מנתח והוא הביא לארץ את הניתוח ירדו 50 קילךו ולאחר כשנתיים מרגישות רעב כל שעתיים שלוש ונלחמות לא לעלות במישקל אחת עלתה כ-20 ושנתיים לא יורדת במישקל אז לפי הבנתי לאחר כשנתיים + הקיבה מתרחבת במידה מסויימת ואז יש תחושת רעב בלתי נסבלת וחייבים לאכול ואז קשה לרדת אלא רק לשמור על מישקל ולעלות דיברתי עם 5 שכבר ירדו 50-60 קילו ועכשיו לאחר שנתיים עלו חצי משמישקל אז אין אינדקציה של השרוול לאחר 3 שנים ובטבעת יש המון אנשים שמספרים לאחר שנה שנתיים יש חומצה בגרון גיהוקים בלתי נסבלים הקאות ללא אין סוף אומנם המון ירדו ומשחקים עם הטבעת או שעושה בעיות עושים ניתוח חוזר איכות החיים נפגעת לעומת השרוול אבל בטבעת אפשר להקטין לאחר שנתיים ולהוריד שוב במישקל מה עושים אני לא ישנה בלילות עשיתי את כל הבדיקות BMI שלי 40.01 במישקל 104 קילו ואני לא יודעת מה לעשות?????????? אשמח למענה בבקשה אני בודקת

אלישבע24

New member
היי,אני מכירה שתיים שעשו טבעת לפני חמש שנים

וכשבא להן לאכול הן מגדילות את הטבעת ואח''כ מקטינות שוב,אני עשיתי טבעת לפני 3 חודשים וירדתי כבר 17 ק''ג בקלות.

לשרוול יש אינדקציה של חמש שנים בארץ

ועשור בחו"ל. הנה הסנונית הראשונה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3238487,00.html

דר איל

New member
מעיד על עצמי

טבעת מחייבת גם משמעת עצמית גבוה ותעצומות נפש ,לא קל אבל אם מקפידים על כללים החיים יותר קלים 6 ח' לאחר טבעת הורדתי 40 קג 114 (113.8) 74 גם בטבעת ניתן לרדת בגדול

שמחה37

New member
ואני אומרת

אף אחד לא יבחר בשבילך רק את. קראי פה על החיים עם הטבעת קראי גם בפורום משורוולים ותראי למה את מתחברת. בגדול שלוש שנים כמעט אחרי שרוול, השנה הראשונה היא שנת הירידה הגדולה הקיבה אכן מתרחבת אולם עדיין היום 3 שנים (כמעט) אחרי, יש הגבלה של השרוול. הארוחה היא קטנה ומצומצמת . אם לא עושים שינוי בתזונה מעלים במשקל. מחלת השרוול היא הנשנשת מי שמנשנש ומנשנש נשנושים בעלי ערך קלורי (דגנים, פיצוחים, פירות יבשים וכד') מעלה במשקל. מי שמקפיד על ארוחות מסודרות ומרווחים בין ארוחות ומשלב ספורט ושתיה יכול לשמור על המשקל. אין פלא ואין "קוסמות". השינוי חייב להעשות מהראש. (אגב זה נכון לגבי כל הניתוחים). מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תבחרי. שמחה

למעלה