מתלבטת: מיון או שיעבור

maayan2007

New member
מתלבטת: מיון או שיעבור

המלאך שלי בן 7 שבועות, ניזון מהנקה בלבד. פולט המון מאז הלידה, בעיקר חלב שעולה חזרה. מיום רביעי החל לפלוט המון חלב חומצי ובשטף. כמו כן היציאות נהיו מאוד מאוד מימיות, נראה כשלשול. הרופאה אמרה ברביעי שאם זה ממשיך עד הערב לקחת למיון, אבל באותו ערב לא פלט, בלילה שאחרי הקקי היה שוב רגיל ומאז ועד היום מידי פעם פולט שוב כמויות ומידי פעם היציאות נוזליות ועם ריח. בערך פעם או פעמיים ביום.
כל יום אני מתלבטת אם לקחת למיון אבל חוששת יותר מהמחלות שמסתובבות שם. הוא פעיל, אומנם בוכה הרבה אבל נרגע על הידיים ולא נראה סובל יותר מהרגיל. בשום שלב לא עלה לו החום מעל 37.1
מה אתם הייתם עושים? לקחת למיון או לא?

MotheRonit

New member
יותר דואגת מהתייבשות מאשר מהמחלה עצמה

מכיוון שלא מעלה חום (מה שממש מדאיג אצל תינוקות כל כך צעירים) הייתי עוקבת שיש מספיק חיתולים רטובים. ומשתדלת להיות איתו כמו שיותר עור לעור.

Cafe Latte

New member
הייתי עושה כזה דבר -

מפשיטה, משאירה בלי חיתול, ובודקת אם הוא נותן שתן ומה טיבו (צבע, וריח - שקוף וצלול, לעומת שתן צהוב ועכור שיכול להעיד על התייבשות).

maayan2007

New member
לא מיובש

עקבתי אחרי זה כל הימים האלו. כל פעם שמחליפה חיתול הוא רטוב עם שתן (להאגיס יש את הקו הירוק שמודד את זה) והוא גם עשה בזמן החלפה והשתן שקוף.

לגבי טלפון לרופאה, לא נראה לי שיש אופציה כזאת בכללית. אני צריכה להגיע לשם וזה ממש בעיה כשהוא כל הזמן או פולט או רוצה לאכול...

LolliP0p

New member
בטח שיש כזאת אופציה!

אני טימטמתי את הרופאה שלנו עם שיחות אחרי שהילדה נולדה,
לפעמים אם אין אפשרות לעבור לרופאה המזכירות לוקחות הודעה והרופא חוזר אליך בסוף המשמרת.
יש גם באתר שלהם רופא ילדים אונליין..

תשימי ספר מתחת למזרון

כדי שהוא לא יישכב על מזרון שטוח לחלוטין. הראש שלו צריך להיות מוגבה קצת. גם כשהוא בעגלה שלא יישכב על 180 מעלות. תתיעצי על זה עם הרופאה. זה בכל אופן מה שהרופאה שלנו אמרה לי בשלב הזה.

למעלה