מתלבטת לגבי רכב..

אלינש

New member
מתלבטת לגבי רכב..

שלום, אני מחפשת רכב קומפקטי שלא יהיה ישן מדי (מעל שנת 96) ועם קילומטראז' לא גבוה במיוחד, ושהמחיר שלו לא יהיה מעל 20000 ש"ח.. הבעיה היא שאני לא כל כך יודעת מה זה קילומטראז' גבוה בשביל מכונית שנמצאת כל כך הרבה שנים על הכביש. דבר נוסף אני צריכה מכונית שתוכל לעשות מרחקים גדולים. אז השאלה שלי אם יש אפשרות למצוא רכב בסכום כזה? ואיזה יצרנים עדיף לי יותר או דגמים כדאי לי?

לארק 64

New member
קצת עזרה .......

את מבקשת את הבלתי אפשרי. אבל קצת מידע להתחלה. רכב בממוצע נוסע כ 15 אלף ק"מ בשנה. ז"א שרכב שנת 96 נסע כבר 150K. רכבים עד 20000 ש"ח הם אכן משנים שאת מציינת. אינני יודע למה את מתכוונת שאת צריכה לנסיעות ארוכות! חפשי רכבים יפנים קטנים, פיג'ו קטן, פונטו או אחר שהחלפים/טיפולים בו זולים. בהצלחה

wil

New member
ק"מ ממוצע לרכב פרטי

כ-15-17K בשנה. רכבי ליסינג - קצת יותר (אולי 20K) בשנתונים הנמוכים הק"מ פחות קריטי ויותר משמעותי הוא אופי השימוש (השכרה - גרוע. נסיעות עירוניות קצרות רבות - גרוע. לא לעשות טיפולים בזמן - גרוע)

אלינש

New member
טוב, תודה.. אבל...

ומבחינת מכוניות איזה מכונית היא יותר אמינה מבחינת נסיעות ארוכות? (ארוכות= מת"א לאיזור הגליל והגולן) בתדירות יחסית גבוה, פעם בשבועיים..

לארק 64

New member
מכל בחינה בשבילך הכי טוב....אוטובוס

אני לא צוחק. בתחום 20K אין משהו שגם כיף, אמין ובטיחותי לנסיעות כאלה. מה גם שכנראה חלק מהנסיעה תעשי בחשכה בגשם ועוד. אין לי המלצה טובה.

wil

New member
לא ביקשה כיף ובטיחות.

כולה ביקשה אמינות סבירה עבור נסיעה של הרבה קילומטרים בלי יותר מדי התקעויות. מאחר ומדובר על טיפוס עליות של הגולן והגליל, אני הייתי חושב בכיוון של משפחתית 1600 ידנית כלשהי, נניח מזדה 323 אם נכנסת בתקציב. אפשר גם קורולה אבל אז יורדים בשנתון.

למעלה