מתלבטת בנוגע לדולה , מה דעתכן בעניין ?

bar198031

New member
מתלבטת בנוגע לדולה , מה דעתכן בעניין ?

הזוגי לא בטוח שיכנס לחדר לידה ואני לא רוצה ללחוץ , ואמא שלי תהיה איתי אבל אני מפחדת שהיא תלחיץ אותי כי היא פריק קונטרול ואני בעניין של לידה טבעית כמה שאפשר.
פגשתי היום דולה מקסימה ומנוסה והיא גובה 2200 שח על 3פגישות לפני ואחת אחרי וכמובן הלידה עצמה - ואני מתלבטת אם ההוצאה משתלמת

תודה

savvysunflower

New member
לדעתי במצב כזה, זה ממש חשוב וממש שווה.

את חייבת שיהיה שם מישהו שיספק לך תמיכה, גם נפשית וגם מבחינת הלידה הטבעית. לאמא שלך יהיה קשה לראות אותך כואבת ויכול להיות שהיא תלחץ עלייך לקחת אפידורל.

מאד מאד קשה ללדת, בכלל וטבעי בפרט, בלי סביבה תומכת. גם אם בן הזוג מחליט להיכנס בסוף לחדר לידה, זה שהוא מתלבט מראה שקשה לו עם זה וכנראה שגם הוא לא יוכל לתמוך בך כמו שאת צריכה.

זה מחיר הוגן לדולה מנוסה. לדעתי לכי על זה.

michal634

New member
ליווי דולה

בוקר טוב, דולה בלידה זו התמיכה שלך! קשובה לך בכל רגע נתון,תומכת ועוזרת, מעסה ומרגיעה. ואם קשה לך עם המחיר תחשבי אולי על דולה בסטאג' המחיר הוא הגון. הידע הוא רב.בדרך כלל דולות שהולכות ללמוד כבר ליוו בעברן לידות . והחוויה היא שמשכה אותן ללמוד באופן מקצועי.

Nurit Malachy

New member
אם בן הזוג לא בטוח נכנס איתך

(וגם אם כן, לדעתי האישית וה"לא" משוחדת בכלל...)
תזדקקי לתמיכה. אמא לא תמיד יודעת לתמוך, כי מאד קשה לראות את הבת שלך כואבת.
ובכלל, אם את בעניין לידה טבעית, חשוב שתהיה איתך מישהי מנוסה, עם הרבה כלים טבעיים לשיכוך ולעבודה עם הצירים.

המחיר שאמרת הוא מחיר סביר בהחלט לדולה מנוסה,
ומנשים שאני אישית מלווה, כולן אמרו שזו בין ההוצאות המשתלמות ביותר שהוציאו על עצמן.

אבל שוב, אני גם משוחדת, כי אני דולה בעצמי...

בהצלחה!!

נשמע דיל מצויין לדולה עם נסיון,

ולדעתי האישית... אם כבר דולה אז אחת עם נסיון.. אני יודעת שאני לא אובייקטיבית, אבל יש המון הבדל בין אחת עם נסיון לאחת בלי.. מצטערת להגיד. אם כבר משקיעים זמן וכסף אז עד הסוף,
בהצלחה!!

למעלה