מתלבטת בין DELL לבין ASUS

nogat12

New member
מתלבטת בין DELL לבין ASUS

היי אני ממש ממש מתלבטת בעניין והייתי שמחה לשמוע עוד כמה דעות : אני תוהה מה עדיף (בהנחה שכל אחת מהאפשרויות טובה לי מבחינה תקציבית) : 1. Del Axim X51V 2. Asus A639 העניין הוא כזה : ה- ASUS בא עם GPS בפנים ועם ג'יגה של זכרון בנוי בתוכו והבנתי שהוא מכשיר לא רע ואפילו אולי די טוב. ה- DELL אמנם בא ללא GPS (אפשר להוסיף בנפרד...) אבל יש לו מסך VGA עם רזולוציה טובה יותר, וגם המסך גדול יותר. מה שחשוב לי, למעשה במכשיר, הוא זמן סוללה ארוך ככל האפשר (בעיקר בעבודה עם WLAN) ושלא אחרי שעתיים המכשיר ימות לי. חוצמזה ראיתי שבמטען של ה- DELL אפשר לטעון תוך כדי גם סוללה נוספת, ככה שאני יכולה להסתובב עם מכשיר ושתי סוללות. מה דעתכם ? תודה !

ath25

New member
לי יש את הדל

הסוללה אכן חלשה לשימוש אינטנסיבי,אבל שימוש יומיומי רגיל היא מספיקה וחוזרים הביתה בדיוק לטעינה. שעתיים זה רק אם תראי סרטים רצוף או ניווט. אני בכל מקרה קניתי סוללה מורחבת משולשת ומשתמש בה כאשר אני מנווט או רואה סרטים בנסיעות. לגבי העריסה היא אכן מאפשרת לטעון את המכשיר יחד עם סוללה רגילה, כמו כן אפשר להשתמש רק בשנאי+מתאם קטן לטעינה בלעדיה. אני קניתי עוד כבל טעינה מתקפל /12V/USB אני לא מכיר את האסוס, אבל לפי הנתונים הזיכרון הנרחב זה צ'ופר נחמד אבל לא יותר מכך. הדבר מתאזן בדל עקב העובדה שבו יש לך שני חריצי זיכרון CF וSD. אני פשוט משתמש בCF עם קיבולת גבוהה ביושב בו אופן קבוע. כמו כן, על פי הנתונים לאסוס יש מעבד חלש יותר, אבל יתכן שזה מתאזן לטובתו דווקא בגלל שהוא לא VGA, אשר הינם איטיים יותר. בדל יש גם מאיץ 3D שעוזר במשחקים מסויימים וכמובן איכות הסרטים טובה יותר איתו והVGA. ע"פ הנתונים נראה ש Wifi באסוס מהיר יותר. זהו, אני עם x51v שנה ומרוצה מאד.

shemhofshi

New member
גם אני עם דל

כבר מספר חודשים, וגם כיום זה המכשיר שהייתי בוחר. אני מסכים עם כל מה שנאמר מעלי, אבל חשוב לזכור שהחיסרון היחידי שיש לי בדל הוא זמן הסוללה. זמן סוללה ממוצע הוא שעתיים וחצי וזה לא בשימוש רצוף ב wifi. אם מה שחשוב זה זמן סוללה כמה שיותר ארוך ב wifi אז הייתי בוחר מכשיר אחר כי הדל לא יענה על הציפיות. צריך לזכור גם שסוללה מורחבת מגדילה את המכשיר ואת הנרתיק.

למעלה