מתלבטת בין 3 מסעדות...

אנחנו לא שתייני יין מי-יודע-מה

אבל ניוקי פורצ'יני נשמע לי מעולה. עכשיו סיבכת אותי !

mars4

New member
מבין האופצוית שציינת היתי הולך

לסרגוס. אוהב מאד את יועזר אבל מסכים עם פולקע (חזון אחרית הימים..) שליום הולדת זה מאד מתאים. אם יורשה לי... לא ברשימה שלך אבל הייתי הולך לשגב. מאד התמקצעו שם. מחלות הילדות חלפו. מדובר בקונצפט מגובש, בשל וטעים. ולמרות שזה דיי קיטצ'י.. אהבתי גם את התפאורה. מזכירה את לס וגאס..

נחמנית

New member
גם אנ הייתי הולכת על שגב

קרם ברולה במרק מנגו לקינוח ואת החציל המושלם בקציפת לימון וכמהין לראשונה. אם לא, אז לכרמלה, המקום משרה שלווה לדעתי.

mars4

New member
אוי התבלבלתי.. מסכים עם

פולקע שליום הולדת זה לא הכי מתאים.

חייבים לבלבל אותי עוד ?...

אוף, החלטות קשות

יועזר - המלך הוא עירום

בפעם האחרונה שהיינו שם היה זוועה ולא סתם אלא שילוב קטלני של כל האלמנטים האוכל - היה ממוצע חלק מהדברים היו טובים וחלק פשוט גרועים - השירות- בדוכן פלאפל בשוק יש שירות יותר טוב היינו 4 את המנות קיבלנו בדירוג -מנות ראשונות הגיעו אחת אחרי השנייה אבל בהפרש של 5 דקות כל מנה. לא נורא היינו באווירה שמחה אז סלחנו עיקריות אותו הדבר - וזה כבר בעייתי כי המנות מתקררות אם מחכים לחברים או שאוכלים לבד. הזמנו קפה ועוגה אחת לקינוח בשבילי. אז הקפה לא הגיע העוגה הגיעה חיכינו חיכינו ושום דבר לא קרה אז הסתובבתי לבקש מהמלצרת את קפה - והיא עמדה ועישנה על הבר!!!!! אלוהים יעזור לי . כאשר פניתי עליה היא שמה את הסיגריה בצד והביאה לי קפה - קר כמובן וחזרה לסיגריה שלה - עכשיו גם אלוהים לא יעזור לי. בקיצור האוכל בינוני פלוס שירות - גרוע גרוע מינוס. המחיר יקר - 170 ש"ח לאדם לא כולל יין - לא מצדיק בכלל.

ננה f

New member
לא יודעת מי אתה ינשוף, אבל...

מסכימה עם כל מילה. כף רגלי לא תדרוך במוסד המכובד, בטח לא בהתנדבות.

למעלה