מתלבטתאם ללכת

בלוז10

New member
גירושים

אנחנו לא גמרנו בצורה מלוכלכת,כוון שאני לא טיפוס כזה,אני היא זו שתמיד עודדה אותם לבקר את אביהם בהתחלה שהם לא צו,ותמיד עד היוםאני מזכירה להם להתקשר בימי הולדת של משפחת אביהם ,אני בקשר אם אביהם שאני צריכה איזה שהוא יעוץ ,פשוט הבת זוג שלו כניראה מרגישה מאויימת ממני לא יודעת למה,הילדים שלי אמרו לה שאין סיכוי שאמא שלי תחזור אליו מפני שהיא אוהבת נשים,כניראה שיש לה ,בעיה אני מתעלמת מימנה ומאוד עזרתם לי להמשיך בדרך בה הלכתי לכל אורך הגירושים שלי כי קל מאוד להרוס כשאנחנו פגועיים הילד שלי לא יודע שהתלבטתי אם ללכת לא אמרתי כלום ולא נתתי לא להרגיש בגלל זה פניתי אליכם להוציא את הרגשות שלי בפני החברות שלי בפורום תודה לכם באיזה שום מקום זה מה שרציתי לשמוע מימכם שיהיה לכם גמר חתימה טובה ושנה טובה

karina27b

New member
נכון

את עושה בשכל אל תתני לאף אחד בעולם לערער את סמכותך כאימא ואם לבת זוג שלו יש בעיות שיהיון לה בעיות תתעלמי ושזה לא יגע בך בכלל והכי חשוב את נוסעת ונהנית מהילד שלך

בלוז10

New member
מתלבטתאם ללכת

ם של קורס חובש קרבי של הבן שלי, מפני שהוא הזמין את אביו את זוגתו והילדה שלה מבלי אפילו לשאול אותי האם זה יפריע לי ,אחרי מה שהוא עשה לילדים שלו זרק אותנו לרחוב ונתן לנו להיות תלויים לחסדי זרים ,כן א שאת ני חושבת שהם לא צריכים להיות בקשר איתו,כי מי שדואג ומפרנס אותם זה אני לא הוא ,הוא אבא ביולוגי לא מעבר לזה אין הבדל בינו לבין אבא מבנק הזרע רק שמבנק הזרע את יודעת וחותמת שאת מגדלת את הילד לבד מתוך ידיעה ברורה ,כאן הוא לא תומך כלכלית בהם תמיד מתלונן שאין לו כסף הלואי והיתה לי ההכנסה שלו ,אבל לבוא לכל מני תקסים שלהם ולהזמין אותם לארוחות כמו היום והוא אמר להם כמה הוא מתרגש וזוגתו לא ממעטת להכפיש את שמי בגלל שאני בגדתי בו עם אישה גם היא בעלה אחרי 20 שנה התגרש מימנה וחי עם גבר אז היא בכל הזדמנות מלכלכת עלי וגם ו ממציאה דברים עלי שלא ניבראו ,אז עכשיו היא נוקטת בגישה שונה היא כל הזדמנות נותנת להם כמה שקלים ולוקחת אותם לקניון וקונה להם ההפך מימנו ,והם מוקסמים מימנה זה מאוד מעליב אותי זה מה שקונה אותם אני לא חוסכת מהם כלום רק מעצמי ,שלא יחסר להם ,הם עכשיו מבלים איתו ואני יושבת בבית וחושבת מה לעשות הנה שבת אני בבית אחרי שכל השבוע אני עובדת בטירוף כדי לספק להם ,דעת מה בקיצור לא יודעת מה לעשות את הדבר הנכון אחותי אמרה לי תשלחי אותם לגור איתו אבל אני לא מסוגלת הם כל חיי הוא גם גבר מאוד עצבני מספיק מה שהם ספגו ממנו בילדותם אז אני יושבת ולא יודעת מה לעשות אשמח אם יש לכם איזה עצה בשבילי .

פאמקי

New member
עצה

חושבת, שכל אחת/ד בעולם מבקש/ת כי הסובבים אותו, יאהבו אותו. כל אחת "דואג לכך" בדרכו. את- לא חוסכת מהם כלום, לרוב אף על חשבונך, עובדת בטירוף כדי לספק להם את כל צרכיהם וכו'. כמו כן אביהם וזוגתו עושים זאת בדרכם. ייתכן כי דרכם אינה נראית לך, בעיקר בגלל משקעי העבר. והכאב שלך מובן ואף מוצדק. אך הכעס? הכעס שאת גוררת איתך מזיק לך ולאהובייך. את כועסת על ילדייך כי אינם מתחשבים בך, על אביהם "שמעז" לקנות את אהבתם, על עצמך כי את משקיעה ולא רואה תמורה... המון כעס יקרה, שפוגע יותר מכל, בך. הראית נקודת מבט אחת ומזמינה אותך לראות נקודה מבט נוספת. גידלת ילדים, שעל אף שאביהם, בכעסו, נהג כלפיהם וכלפייך בצורה קשה, גדלו להיות חומלים וסלחניים. הם זקוקים לך וזקוקים לאהבת אביהם. אל תמנעי זאת מהם. אהבתם לאביהם ו/או לזוגתו, אינה מפחיתה בכלום, מאהבתם אלייך. מה שכן עלול לגרום לריחוק או לכעס כלפייך, הוא קריאת כעסך עליהם ועל בחירותיהם בחיים. הם אוהבים אותך ומצפים לתמיכתך. בטקס ובכלל. לקראת השנה הבאה עלינו לטובה, מאחלת לך כי תוכלי להיפרד מהכעסים (אין לי ספק, זה מצריך כוחות, אך בטוחני שאלו כוחות שיש בך!) ולסלוח. גמר חתימה טובה.

karina27b

New member
את חייבת ללכת

ולא לשום דבר מלבד בנך האמיני ילדים הם לא טיפשים הם יגדלו הם יבינו בבוא העת אמא יש רק אחת ולא חשוב אילו מניפולציות גרושך וזוגתו מפעילים בסופו של דבר לך הם חבים את רווחתם זה טבעי לרוב אחד מבני הזוג מפעיל מניפולציות כדי לכבוש את הילדים לעולם אל תכפישי את שם גרושך בפניהם וכן סעי לטקס הזה בשביל הילד מקווה שעזרתי

בלוז10

New member
המון תודה לכם

על האוזן הקשבת,כמה טוב שיש לנו אחת את השניה כשרע לנו וגם שטוב לנו ,נתתם לי הרבה כוח לתת ולהמשיך להעניק לילדי לפעמים קשה לי כל המלחמות האלה,ואני שמחה כל כך שיש לנו את הפורום ואני עכשיו לא מוכנה להפסיד את טקס ולא שום דבר אחר שקשור לילדי מאוד עזרתם לי המון תודה חתימה טובה

שלום בלוז 10

אני חושבת שאת מוציאה יותר מידי אנרגיות על מה שלא צריך ,עם זה עושה לילדים שלך טוב אז שיהיה ,אומר לך עוד דבר את צריכה להיות בטוחה שילדייך רואים את כל המאמץ והכוחות שאת נותנת מעצמך ומעריכים אותך ואוהבים אותך ואת צריכה לישמוח גם שזה מעט כואב לך ,לישמוח שטוב להם ובעיקר מאושר מה זה משנה שהוא בסדר או לא ,גם עם הוא זבל של בן אדם הוא עדיין אבא שלהם ,נותן או לא זה צריך לשבת לו על המצפון לא לך ,את צריכה להרים ראש ולהיות גאה בעצמך שלמרות הכל גידלת אותם לתיפארת וזה לגמרי בזכותך,תניחי את ראשך בשקט על הכר ותרפי זה לא שווה ,תהיי חיובית שמחה ומאושרת ובעיקר גאה בעצמך ובהם ביכולת ליסלוח לקבל ולאהוב

הי בלוז 10

אני יכולה להבין אותך ולהיזדהות עם מצבך ולכן אני מאמינה שסתם מיותר לבזבז אנרגיות על מה שלא צריך,תרימי ראש חייכי לעולם ותיראי את ילדייך לנגד ענייך ,תיתעסקי עם מה שצריך באמת,

למעלה