מתכנתת מתחילה

מתכנתת מתחילה ../images/Emo5.gif

היי כולם, אני משתמשת ב- Dr scheme, כתבתי תוכנית פשוטה מאוד וזה לא עובד לי משום מה (ניסתי פונקציות פשוטות יותר אפילו- ולא עזר). אני אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הבעיה במה שכתבתי. (בבקשה אל תצחקו עלי גם אם הטעויות שלי ממש טיפשיות
, תודה) אז הנה התוכנית: -- (define (shetach x) (* 3.14 (* x x))) (define (tabaat y z) (- (shetach y) (shetach z))) (tabaat 4 2) --- תודה מתכנתים
בתוש

אופס, זה יצא לא מסודר,

אבל אין לי מושג מה עושים כדי שזה יצא כמו בתוכנית. אני מקווה שתסתדרו גם ככה.

DadleFish

New member
שני דברים

1. מתחת לאיזור הכתיבה של ההודעה את יכולה למצוא את "תחילת קוד" ואת "סיום קוד". זה פשוט מצמיד לשמאל את כל הטקסט שביניהם - כמו ש"תחילת הדגשה" ו-"סיום הדגשה" עושים את אותו הדבר לגבי הדגשת טקסט. 2. התוכנית בסדר גמור, והיא רצה מצוין אצלי. מה לא עובד לך בדיוק? איך התקנת את DrScheme?

התוכנית הזו מטורפת לגמרי../images/Emo3.gif

אחרי מאבק מילולי ופיזי קשה היא פתאום עבדה (חשבתי שכותבים את התוכנית בחלון למעלה ואז עושים "העתק" "הדבק", "Enter" וזה עובד. רק אחרי חצי שעה הבנתי שצריך ללחוץ למעלה "run".) אז תודה בכל אופן על ההסברים. ואם כבר מישהו שמבין בזה, איך עושים הערות בתוכנית הזו? ( כמו ה "//" ב- c++? או שאין כזו אופציה?) ואם אני רוצה לערוך לפני הדפסה? (זה להגשה). מקווה שהשאלות לא טיפשיות נורא, אבל אני טירונית בזה. תודה רבה מאוד, בתוש

voguemaster

New member
אנחנו יודעים ../images/Emo13.gif

ניתן לשלוח תרומות במזומן, צ'קים, שטרות חוב, ניירות ערך ודברים אחרים

ניירות ערך? ../images/Emo12.gif

אני אשלח לכם את כל הדפים של העבודות שלי שצריך לעשות, ואתם תעשו אותם. זה ניירות עם המון המון ערך..., הולך?
בתוש

the another one

New member
אנחנו גם נקבל בשמחה

מכתבי נאצה, מעטפות נפץ,שקיות במבה, שקיות זבל, נורות שרופות, שעונים של אורי גלר, עגבניות, חיפושיות זבל וסתם דברים שמצאת ברחוב.

הערות בעברית?

עשיתי מה שאמרת, וזה באמת עושה הערות. השאלה אם אפשר בתוכנה הזו לכתוב הערות גם בעברית?? (באנגלית יוצא לי אחלה, בעברית יוצא לי בג'יבריש- זה עניין אולי רק של קידוד?) פשוט אולי עכשיו התוכניות שלי עוד קלות וטיפשיות קצת אבל עוד שבוע שבועיים אני לא רואה את עצמי מסבירה דברים מסובכים באנגלית הדי עילגת שלי. תודה אם מישהו יודע בתוש

למעלה