מתכנתים

ראיתי התייחסות לכך במשהו שמישהו אחר כתב.

לפייסבוק עוד לא נרשמתי ואין לי תכנונים לעשות זאת...

AnarchistPhilosopher

Well-known member
יש את הבדיחה המפורסמת

על צפרדע ונסיכה.
A guy was crossing a road one day when a frog called out to him and said, "If you kiss me, I'll turn into a beautiful princess." He bent over, picked up the frog and put it in his pocket.

The frog spoke up again and said, "If you kiss me and turn me back into a beautiful princess, I will stay with you for a week." The guy took the frog out of his pocket, smiled at it and returned it to his pocket.

The frog then cried out, "If you kiss me and turn me back into a princess, I'll stay with you and do anything you want." Again the guy took the frog out, smiled at it and put it back into his pocket.

Finally the frog asked, "What is the matter? I've told you I'm a beautiful princess, that I'll stay with you for a week and do anything you want. Why won't you kiss me?" The guy said, "Listen, I'm a software engineer. I don't have time for a girlfriend, but a talking frog is cool."

http://www.cs.uni.edu/~mccormic/humor.html

GuestOfHonor

New member
כמה מתכנתים צריך כדי להחליף נורה?

0.

זאת בעיית חומרה ואנחנו לא מתעסקים עם זה
.

Tangirl

New member
אפשר להדחף?

הגעתי לפורום לשאול שאלה, אבל זה נראה לי שרשור טוב להדחף בו..
אז לנושא השרשור-
מה ההגדרה של רקורסיה?
ע"ע רקורסיה

ובכל זאת אשאר במסגרת השרשור הזה, אם כבר מתכנתים מסתובבים פה

אני מחחפשת מורה פרטי שיעזור לי לצלוח את הקורס אלגברה לינארית. חצי סמסטר אני יושבת יומם וליל ונאבקת ומצד אחד נראה לי שיש שיפור, מצד שני כנראה אני לומדת בצורה לא נכונה ואני צריכה משהו שיעשה לי קצת סדר בראש ואולי יעזור לי לשנות את החשיבה לכיוון יותר מתמטי. חשוב לי שיהיה משהו שיעזור לי לחלחל יותר תיאוריה והבנה ולא רק ישב ויפתור איתי תרגילים.
אודה להמלצה
(אה ולא ציינתי- אזור פתח תקווה והמרכז)

תודה

GuestOfHonor

New member
אפשר ואפילו רצוי!

לגבי השאלה עצמה, אין לי מורה מומלץ מסויים, אבל אפשר להסתכל בלוחות הפורום (כלים ומידע -> לוחות).

מה שלי אישית עזר עם לינארית זה זה שעשיתי את הקורס עם ספרים של הפתוחה שיש בהם המון שאלות ותשובות. ברגע שמנסים לפתור תרגיל, ואז מסתכלים על הפתרון האמיתי ואיך הוא מנוסח, זה עוזר לקבל אינטואיציה לגבי איך פותרים בעיה מתמטית ואיך ניגשים לזה.

Tangirl

New member
אני לומדת בפתוחה..

בנוסף אני עובדת עם עוד ספר עם תרגילים פתורים שהמליצו לי.
ועדיין אני מאוד מתקשה, בעיקר עם הוכחות ושאלות מסוג הוכח או הפרך. אני מאמינה שאם אני אשב ואפתור מאות תרגילים, בסוף האסימון ייפול, אבל זה לא הגיוני ואין לי כל כך הרבה זמן ואנרגיה.

הסתכלתי בלוח ובשנה האחרונה יש שם רק הודעות דרושים.

בקיצור, אם בכל זאת למשהו יש המלצה, אני אודה לכם.

ותודה על קבלת הפנים

למעלה