מתכנתים בחו"ל

fancy3112

New member
מתכנתים בחו"ל

אני חייל שמעביר את השירות שלו בתור מתכנת. אני רוצה לעבוד אחרי השחרור בתור מתכנת בחו"ל... אני רואה לפני 2 אפשרויות: 1 ) אני מוצא מעסיק מחו"ל שמוכן לקבל אותי בלי לראות אותי + לארגן לי אשרות ובירוקרטיה. זה נראה לכם סביר? 2) אני מוצא חברה עם משרדים בארץ (בין אם זרה ובין אם ישראלים שהגוף פיתוח שלהם בחו"ל) ופונה אליהם. השאלה הנשאלת היא איך אני מוצא אותם? חיפשתי באינטרנט וכל מה שמצאתי זה הצעות עבודה בארץ. מה עושים? דבר נוסף - כמה חייל משוחרר יכול להרוויח עם 3 שנות נסיון בתכנות בסביבות: Delphi, C#.Net, Oracle ASP.Net עם נגיעות ב- JaveScript

JohnDoe5

New member
וובכן

1. יש לפעמים כנסים של חברות תוכנה בכל מיני אוניב', אתה יכול לברר מתי הכנס הקרוב ולראות אם יש שם משהו מעניין. אבל בעקרון זה קיים וקוראים לזה relocation. 2. אתה יכול לנסות ולפנות לחברות השמה ולציין בפניהם שאתה מחפש רילוקיישן לחו"ל. אני יודע שחברת טריפלקט עוסקת ברילוקיישן, אתה יכול לנסות ולראות אם יתמזל מזלך. 3. מאחר ויש לך 3 שנות נסיון אני ממליץ שתסתכל בקישורים, תמצא את טבלאות השכר ותבדוק כמה מרוויח תוכניתן עם 3 שנות ניסיון בתחום שלך.

fancy3112

New member
בוא נדבר ת'כלס

1. כנסים זה באמת רעיון טוב. לא שמעתי על כנסים באוניברסיטאות. מדובר באונ' בארץ כן? 2. relocation זה לא משהו שקורה אחרי תקופה מסויימת של עבודה בארץ? 3. טריפלקט - לא מצאתי שום דבר עליהם באינטרנט. יש לך את האתר שלהם?

JohnDoe5

New member
אז ככה

1. אני יודע שאוניב' תל-אביב מקיימת כנסים של חברות היי-טק מדי פעם 2. רילוקיישן זה גם לעובדים חדשים 3. http://www.tripletec.co.il

Fantasy WRC

New member
גם אני מעוניין בזה ../images/Emo3.gif

אני חושב על זה כבר הרבה זמן ומוכן ל RELOCATION.. אבל האמת מה הם הסיכוים שזה יכול לקרות?

למעלה