מתכנס ויוצא

מתכנס ויוצא

בבועה היא חיה לה,לא גברת צפרדעונת אם כי גברת טיפשונת כל היום חולמת שאולי מישהו יגיד לה שהיא יפה ובסוף מקבלת את זה בהפוכה לחשוב שאתה גדול,זה פחות חשוב מלחשוב שתיהיה גדול תקועה בכלא הוריה,ורק מחשבות על חברים"וורטואלים" משחררים אותה למרות היותה,בר דמיון פורח פתאום בא איש אחד נחמד,ניפץ לה בועה נחמדה והופ טרללה הילדה הבינה שצריך לזוז כדי שדברים יזוזו לה אמרו תמיד! עזבי אותך מהעיר הגדולה שבי פה,גדלי ילדה[ושתקי] אמרה לא לא.אני אצא אל העולם בתרועה,וחזרה כמו פלוץ בסערה ליבה אומנם ניפגע,אבל כנראה היא לא מבינה שעד שהיא לא תקבל בחזרה נקמתי היא תישאר שפויה

גם אני חושב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מירי שכחת משהו

לרשום את זה....
מירי ורננה אחיות לנצח

מתכנסת ויוצאת

חושבת שהיא יפה אבל בעצם כולם רוצים להשכיבה חושבת שהיא מושכת,אבל היא בעצם עוד מראה שבורה חשבה שהורידה,אבל מתחת לעור שלה,נשאר עדיין עצמה חיה לה בדמיון שיש עוד גבר בעולם,וקיבלה עוד גבר שנעלם לחיות באשליה שהיא בראש הפסגה,מסכנה בסוף היא תיפול ללא תרועה ואין מי שיחלץ כי אמא של הילדה כבר לא הכי בשיאה זה טוב לפעמים לחשוב,לחשוב שאתה מנצח, ולקום בבוקר וגלות,שאתה בעצםLOSER תן לי אישה ששכבה,ותקבל גבר שעזב כל מה שהיא צריכה לעשות, זה לשכב עם מישהו אחר כנראה שהמשימה קשה עבורה,למרות היותה בDNA למקצוע הכי עתתיק בעולם וחפרנית, אני לא ערס, אני בקרוב אהיה מגהערס חחח

למעלה