מתכננים תוכניות ו....

stאסתי

New member
מתכננים תוכניות ו....

אני מתוסכלת ואין לי ממש איפה להוציא את זה בשעה כזאת... כמו שסיםרתי כבר אני מתכננת לעבור לאיזור המרכז באוקטובר,לפני התכנון זה עם חברה שמתחילה ללמוד בבר אילן. מצאנו אפילו דירה בגבעת שמואל מותק של דירה ואחלה מחיר. לפני כמה ימים היא כותבת לי אימייל (פחדנית) שהיא חושבת אולי לגור בסוף במעונות אז אם יהיה לה מקום במעונות אני אצטרך למצוא לעצמי סידור חדש. נכון שזה חלק מהחיים,אבל זה מעצבן שמשהו מסתדר בין כל הבלאגן ואז גם זה נהרס. זהו רק רציתי להוציא קצת קיטור:) לילה טוב

תנאית

New member
אהלן אסתי זו מיכל. ממצב?

כחחח... למדנו יחד.. רק עכשיו אני מזהה שזו את.

stאסתי

New member
מיכלוש:)

וואלה למדנו יחד,איזו נוסטלגיה:) מה המצב? עדין יש לי ת'מספר שלך,לא הגעתי 3 שבועות כי הייתי בחו"ל.

דסדס

New member
זה כזה מבאס....

שבונים תוכניות ומישהו הורס אותן.... אני יכולה להגיד לך מתוך הכירות אישית... שאם תסתובבי באיזור של גבעת שמואל \ רמת אילן תוכלי למצוא המון מודעות של"מחפשים שותפה" בדרך כלל אני חושבת שבמחירים לא רעים למרות שמחירים אני לא יודעת... אולי זה יעזור לך.... אבל בכל מקרה מזדהה עם התסכול... (אם את רוצה שאני אנסה לברר לך על מודעות כאלו תבקשי...) דסדס

מזדהה

זה העולם אני חשבתי לפני כמה שבועות שאני אהיה כבר בארץ הקודש, אחרי העליה, בלי פיאות וזקן והשמונה בגדים, אין חכמה ואין עיצה ואין תבונה נגד ה'

אחשלו ציניייייייייייייייייייייייייי

מה שלומך? למה לא עובד הצאט? ביקשת עזרה בפורום צאט? אז בא לדפוק (?) את תפוז ונלך לנענע צאט גמני התגעגעתי מאודדדדדדדדד

קונספירציה!

גורמים עוינים בעולם המחשבים בכלל ובמקום העבודה שלי בפרט חסמו כל צורה של צ'אט במחשב... גם נענע לא עובד! אללי, אוי לי כי הערימו עלי...

למעלה