מתכנן טיול בסין

Lee Jun Fan

New member
מתכנן טיול בסין

שלום. אני מתכנן טיול בסין באוגוסט. הייתי שמח לקבל כמה שיותר מידע על סין ועל הונג קונג.. מחירים, המלצות וכו'. הייתי רוצה לקבל גם מידע על אמנויות לחימה.. חנויות, מועדונים וכו'. תודה רבה.

סינית 2

New member
סין קצת גדולה...

אם תתמקד באזורים מסויימים שאתה רוצה לטייל בהם זה יעזור לאנשים פה לענות לך. אני בטוחה שאתה לא הולך לחרוש את כל סין באוגוסט... אם אתה נוחת בהונג-קונג כדאי לך להתמקד באזור דרום סין- שמעתי שיוננאן וסיצ'ואן הן פרובינציות מאוד יפות באזור זה, לפי מיטב זיכרוני יש פה איזה קישור על יוננאן... בהצלחה!!

Lee Jun Fan

New member
הממ...

אז זהו, שאני רוצה המלצות לגבי אזורים... חשבתי יותר על דרום סין, כי אני רוצה גם לטייל בהונג קונג. בגדול, אני רוצה מידע על מקומות שקשורים באמנויות לחימה... חנויות/מפעלים לציוד אמנויות לחימה, בתי ספר לאמנויות לחימה וכד'...

yaelisam

New member
בחבל גואנגסי יש את

גווילין- העיר התיירותית שאי אפשר לברוח ממנה... לידה ככה לא רחוק יש את יאנגשואו, גם קצת תיירותי, אבל להבדיל שם בסביבה יש מה לראות. ביאנגשואו יש בצפר קטן וחמוד ללימוד אמנויות לחימה ליד הנהר (הליכה של כמה דקות בחורשה ליד הנהר), לצערי אני לא זוכרת איך הם קראו לבצפר- אולי מישהו כאן יודע, פתח את הבצפר בחור ישראלי בשם עמית (שלא מעט אנשים שטיילו בתקופה שאני טיילתי מכירים) עם אנשים מהבצפר שהוא למד בו. זה מה שאני יודעת על בתי ספר ללימוד אמנויות לחימה
חוצמיזה האינטרנט אפילו יותר גדול מסין, ויש בו מלא המלצות לאן ללכת. אם אתה רוצה להתמקד בדרום, ואתה מתחיל מהונג קונג- יש את גואנג'ו- עיר ענקית, אני לא יודעת מה יש לעשות בסביבה, אני בטוחה שמשהו, יש את גווילין ויאנגשואו, טרסות האורז שליד לונג שנג, יש את כל חבל יוננאן המדהים, ואת הדרום שלו שיותר דומה לויאטנאם ולאוס מאשר לסין, את כל הצפון של החבל שיותר דומה לטיבט, את סצ'ואן וכו' וכו'. בקיצור יש מה לראות- רק תבחר!

GnomeBubble

New member
אני זוכר ששמעתי על כמה בתי-ספר

ביונאן. זה לא התחום שלי, אז אני לא יכול לתת לך יותר פרטים על זה. נדמה לי שאתה יכול למצוא קצת מידע עליהם בארת של למטייל, ומידע עוד יותר מקיף בפורומים של לונלי פלאנט, ובגוגל. נסה לבדוק גם בפורומים של אמנויות לחימה בתפוז. בטח תמצא משהו.

Mei11

New member
שאולין, כמובן

שכבר הפך בטח לעוד יותר מתוייר וממוסחר ממה שהיה לפני 10 שנים, כשהייתי שם... לא בדיוק דרום סין, כדי להגיע לשם צריך להגיע לעיר Zhengzhou שבחבל Henan עוד פרטים

BenBaryo

New member
אומנויות לחימה

עוד לא התפניתי לצאת למנזרים כפי שרציתי - אבל יש עוד זמן בינתיים אני מתאמן אצל מורה מאוד מוצלח בטיינג'ין... אימונים אישיים בלחימה ובנשק.. עוד פרטים יש באתר של המורה.. אהה ואם תחליט לצאת לאיזה מנזר או משהו לתקופה אני אשמח להצטרף לישראלי נוסף :)

למעלה