מתכוננת

מתכוננת

שלחו אותי לפה מפורום הנקה. אני עדיין בהריון, ומתחילה להתכונן להנקה אחרי הלידה. זו תהיה לידה שלישית. השאלה שלי נוגעת להתכווציויות הרחם בזמן ההנקה. בפעמים הקודמות היינו בארץ ובלידה השניה קבלתי אופטלגין נוזלי להקלת הכאב. הפעם אני אמורה ללדת בארצות הברית. אני לא יכולה להשתמש באדוויל, נורופן, אספירין, וכנראה גם טלנויל. ואופלגין אסור פה בשימוש. בארץ השתמשתי באקמול. השאלה שלי היא איזה תרופות קיימות בארצות הברית שיוכלו להקל על כאב ההתכווצויות בזמן ההנקה? אני שואלת מראש כדי שאוכל לקנות את מה שצריך עוד לפני הלידה. ושאלה נוספת, באיזו משחה משתמשים פה למריחה על הפטמות במקרה הצורך? תודה

דיאנה1

New member
איפה בארה"ב?

אני נמצאת באיזור סיאטל, ואני תומכת הנקה. אם את במקרה מהאיזור, אשמח להפגש איתך לפני הלידה ואולי גם אחריה, להסבר מפורט יותר עם הדגמות לגבי התנוחה והתפיסה הנכונה ולענות לך פנים מול פנים על עוד שאלות. כתומכת הנקה אני יכולה לתת רק תמיכה לא מקצועית בתור עזרה מאמא אחת לשניה, ולא לפתור בעיות, אך לפעמים עם המידע הנכון זה כל מה שצריך. כמובן שחוץ מזה חשוב לודא שיש יועצת מוסמכת בבית החולים שנגישה לכל היולדות, ושזהו בית חולים תומך הנקה: מאפשר לקבל את התינוק להנקה מיד לאחר הלידה, לא מפריד בין האמא לתינוק, מאפשר רומינג אין וכו'. אקמול יש גם כאן והוא נקרא טיילנול. עד כמה שאני יודעת מדובר באותה תרופה בדיוק, אך מאחר ויש לך עניין של רגישות לתרופות אני מציעה שתבררי עם גורם יותר מוסמך שמותר לך להשתמש בטיילנול. אפשר לקנות אותו בכל סופרמרקט מהמדף.

תודה על המידע.

אבדוק לגבי הטיילנול. אם זה באמת כמו אקמול, אז מעולה. אנסה אותו. אני גרה בקליפורניה, בצד שרחוק מסיאטל... בכל מקרה, תודה על ההצעה. מחר אהיה בבית החולים שבו אני אמורה ללדת, אז אתחיל לברר מה המדיניות שלהם בנושא.

ronnieyuval

New member
אכן טיילנול זה כמו אקמול

ומותר לשימוש בהריון ובהנקה. התרחקי מאדוויל ומוטרין (כמו נורופן). לא ידוע לי על קיומו של אופטלגין כאן. בכל מקרה, עדיף להתייעץ עם רופא לפני נטילת כל תרופה חדשה שלא נטלת אותה בעבר, בטח ובטח בהריון. בהצלחה ולידה קלה! גם אני בארה"ב (ניו ג'רזי) ואמורה ללדת באוגוסט. לידה שניה.

למעלה