מתכוננת עם הרולים
א אתי אלבכרי New member 11/10/01 #2 תמונה שניה עם הרולים על השיערות ומתכוננים כאשר חצי פנים מאופרות......
ה הילית* New member 11/10/01 #15 וואי, איזו מדהימה בא לי ממש להגיד לה את זה עכשיו. הייתי הערב בחתונה ומדי פעם חשבתי עליה... מקווה גם שהיה שמח וכייף
וואי, איזו מדהימה בא לי ממש להגיד לה את זה עכשיו. הייתי הערב בחתונה ומדי פעם חשבתי עליה... מקווה גם שהיה שמח וכייף
א אתי אלבכרי New member 16/10/01 #39 עדכון מזירת השטרודלים טוב, הנה עדכונים: 1. "תודיעי להם שאני מה זה מתנצלת...." הודעתי. 2. הגברת עברה דירה לדירה בלי קו טלפון. אז בין הום סנטר לאייס ובדיקה צפופה של אולי ירח דבש קצר באמשטרדם היא חושבת עליכם כל הזמן. 3. מוסרת אהבה, געגוע ושוב התנצלות.
עדכון מזירת השטרודלים טוב, הנה עדכונים: 1. "תודיעי להם שאני מה זה מתנצלת...." הודעתי. 2. הגברת עברה דירה לדירה בלי קו טלפון. אז בין הום סנטר לאייס ובדיקה צפופה של אולי ירח דבש קצר באמשטרדם היא חושבת עליכם כל הזמן. 3. מוסרת אהבה, געגוע ושוב התנצלות.
J J-סיקה New member 11/10/01 #24 איזה יופי של תמונות איזה יופי... של כלה !!! אני שמחה לראות שהכל הגיע לסופו על הצד הטוב ביותר והיא יפה .... עוצרת נשימה
איזה יופי של תמונות איזה יופי... של כלה !!! אני שמחה לראות שהכל הגיע לסופו על הצד הטוב ביותר והיא יפה .... עוצרת נשימה
ס סיגל2 New member 11/10/01 #29 אתי@ את נראית נפלא בשמלה המקסימה ובתסרוקת היפיפיה. והאמת היא שכל מילה שאוסיף רק תגרע, אז הרבה מזל טוב לכלה היפיפיה והמאושרת.
אתי@ את נראית נפלא בשמלה המקסימה ובתסרוקת היפיפיה. והאמת היא שכל מילה שאוסיף רק תגרע, אז הרבה מזל טוב לכלה היפיפיה והמאושרת.
י יעלי2 New member 11/10/01 #30 אני רק אוסיף שפגשתי את אתי בעימנואל ../images/Emo42.gif והיא (השימלה ואתי) הרבה הרבה יותר יפות במציאות.
אני רק אוסיף שפגשתי את אתי בעימנואל ../images/Emo42.gif והיא (השימלה ואתי) הרבה הרבה יותר יפות במציאות.
G galitm New member 11/10/01 #32 שטרודלית- אין כמוך !! מדהימה !!! ../images/Emo24.gif שיהיה לכם הכי טוב שבעולם - ותיכנסי בקרוב לספר חוויות ! המון מזל טוב !!
שטרודלית- אין כמוך !! מדהימה !!! ../images/Emo24.gif שיהיה לכם הכי טוב שבעולם - ותיכנסי בקרוב לספר חוויות ! המון מזל טוב !!
1 1Meytal New member 11/10/01 #13 כנראה שספר מושבת זה מתכון להצלחה פשוט מ-ק-ס-י-מ-ה !!! ונראית כל כך מאושרת. המון מזל טובים !