מתכוננים לשעת ה 0

kerenrot

New member
מתכוננים לשעת ה 0

אז זהו.. החלטנו שאנו רוצים לקנות את ה CANON A 80... אבל בפנינו עומדות כמה שאלות: והראשונה היא האם כדאי ומומלץ לקנות ב CAMERA-EILAT? הורי נודעים לשם בקרוב וחשבנו לחסוך את המע"מ. האפשרות השניה היא לבקש מחבר שנוסע לארה"ב בקרוב להביא מארה"ב.. אני פחות אוהבת את האפשרות הזאת..גם מבחינת אחריות על המצלמה וגם מבחינת זה שבכלל לא בטוח שיוכלו בסופו של דבר לקנות לנו את המצלמה. השאלה השניה: יש באתר של CAMERA -EILAT סוגי כרטיסים (עוד לא החלטנו על גודל.. אבל מינימום 125 מגה.) מכירים את החברה שנקראת סאגאטק? היא טובה? מהירה? אני לא כל כך יודעת מה לחפש בכרטיס זיכרון.. ושלישית: אגב.. ה A 80 מבחינה פונקציונלית יכולה לצלם וידאו ללא הגבלה? אנא השתדלו לענות לי לכמה שיותר שאלות? ממש חשוב לי

קאמרה אילת

את מוזמנת להציץ בשני שרשורים בפורום בהם דובר על החנות - סה"כ הביקורות מאוד טובות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=809&msgid=23068850 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=809&msgid=22250691 לגבי האחריות - אני לא בטוח איזו אחריות החנות באילת נותנת, סביר מאוד להניח שלא את האחריות של קראט - היבואן הרשמי - תבררי לפני הקניה את הנקודה הזאת כי זה חשוב. לגבי כרטיסי זיכרון - כדאי שתגידי לנו בכמה מציעים לך לקנות, בכל אופן - כרטיס זיכרון את יכולה לקנות גם בנפרד. אפשר לצלם סרטון וידאו רציף באורך 3 דקות בלבד, לא יותר. זו מגבלה שלא תלויה בגודל הכרטיס. תתחדשי!

joe blow

New member
הם לא נותנים את האחריות של קארט.

האחריות ניתנת ע"י חנויות הרשת של camera (יש סניף בתל אביב ועוד אחד בירושלים אם אני לא טועה).

y y a r d e n

New member
אחריות של קרט בקאמרה אילת

קניתי אצלם לפני כ-10 ימים את ה- CANON A80 ונתנו ליהאחריות של קרט

joe blow

New member
מוזר, כשהתקשרתי לברר שבוע שעבר

הם אמרו שאין להם אותה במלאי עדין ושהאחריות היא שלהם.

קנגרi

New member
דיברתי איתם היום!

ל A 80 יש אחריות מלאה של קראט.. יש להם אותה במלאי.. ואני עומדת לרכוש אותה עוד שבוע....

joe blow

New member
צודקת, טעיתי. הזיכרון שלי כנראה כבר

לא כפי שהוא היה פעם.

kerenrot

New member
125 מגה ב 230 ש"ח

ו 250 מגה בסביבות 400.. כרטיס מהיר - האיכותי יותר. שווה?

kerenrot

New member
מישהו יכול לומר לי למה ממליצים פה

על החנות האוסטרלית? היא נראית יקרה נורא.. אני טועה?

idohal

New member
כי היא מוכרת כרטיסים של חברות

ידועות במחיר טוב מאשר בארץ.

kerenrot

New member
אני יכולה לקבל שוב את הלינק?

אני זוכרת שביררתי על 500 מגה בחנות ויצא לי מחיר אסטרונומי של 1000 ש"ח כולל משלוח ( לכרטיס למצלמת קנון).. זה הגיוני? בקמרה אילת אני יכולה לקנות זאת ב 700 ש"ח.. עזרה? מישהו?

והיא יקרה-כשממירים את שער

המטבע האוסטרלי-לפי הקוד של ויזה למשל,ההמרה היא פעמיים,ותמיד בערך גבוה ממה שרשום באתר (במיוחד התירגום לשקלים) בזמנו-עד לפני שנה לערך-אכן היה פער עצום בין מחירי הכרטיסים-אפילו בארה"ב. בכ"ז יש יתרון-על אף המחירים שיוצאים זהים כמעט לחלוטין לאלו בארה"ב (האופציה הנוספת לרכישה,לא בארץ,למי שלא חושש שיתקלקל או יצטרך להחליף,וזה קורה לפעמים) יש הבדל גדול במשלוח ותשלום מע"מ - ולטובת החנות האוסטרלית,הבדל של עשרות דולרים,במיוחד לכרטיסי זכרון זערוריים. ממליצים - כי אמינה - ובמקרה של שאלות או בעיה-יש תשובות מהירות ממנהל האתר\חנות. לדגם המצלמה שלך - יש הצעות קוסמות יותר במיכרזים,לדעתי,גם תשלומים,גם אחריות,גם כתובת להחלפה,כשצריך.הפירמות לא פחות אמינות,למשל Lexar .

קנגרi

New member
מקפיצה לעוד תשובות

ובמיוחד תשובה על חברת סאגאטק: נתנו לי נתון על כרטיס 256 מגה שהמהירות היא X 24 מה זה אומר?

למעלה