מתכוננים לביתר

יום ראשון

משחק מול בית"ר... מישו יודע כמה עולה כרטיס לשער 7
שמעתי ששער 13 יהיה פתוח זה נכון

Portonu

New member
קריאה נרגשת לכוווולם

אין מה לעשות חייבים להיות במגרש ביום ראשון. חייבים לתת פוש לאדום ולהופיע בהמון. בורקס לפני, פיצוחים תוך כדי :) יוחזר לאלתר הבחור עם השוקו-חם :) די מספיק עם הקרטיבים. ותגידו לי מה אתם חושבים על הגייס החמישי הנוסף שלנו, ואיפה משדרים את המשחק של ארסנל-צ'אלסי קיבינימט??? דור שלם דורש א ד ו ם

אני מגיעההה!!!:):):)

שיואוווו כל כך הרבה זמןןןןן.... הייתי בבלומפילד רק בשלושת המשחקים הראשונים שהיו [שניים בליגת העל ואחד טוטו בעצם אולי ההפך] וזה משחק מול בית"ר וואי...איזו נוסטלגיהההה...חחח..הייתי לפני שנתיים במשחק של בית"ר מול הפועל [כשעוד כווולם שיחקו שם] והייתי עם עוד שתי חברות כי זכינו בכרטיסים ממעריב לנוער ועמרי אפק המושלםםם הבקיע 2 גולים והייתי פשוט מאושרת והפועל ניצחו 4:1 והיה כל כך כיף חחחח הפעם אני מגיעה עם 2 האחים ועם אמא [כרגיל חח] ועם ידיד, שאוהד בית"ר בכלל חח ואמא מכירה את שייע אז היא אמרה שנלך להגיד לו בהצלחה חח ואני כל כך מקווה שהפועל ינצחו סופסוףףףףףףףף...ושיהיה כמו בפעם האחרונה שהייתי מול בית"ר...! הכי חשוב-שיגיעו המוווון אוהדים..חייבים לתמוך בהפועל במשחקים כאלו, ח-י-י-ב-י-ם

../images/Emo45.gif

אלללה הפועללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל תנו לביתר בראששששששש

על האש

New member
לא הצלחתי לברר לך מחיר מדוייק

אבל מניסיון עבר,המחיר אמרו לנוע בסביבות ה40 שקלים.

למעלה