מתכונים לפסח ועוד

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

offe

New member
עפרה מנור התאלמנה מאהוד מנור

יהי זכרו ברוך.

buffy61

New member
אהוד מנור תרם הופעה בערב לזכר בעלי

ערב שערכנו כשנה לאחר מותו. בעלי היה מורה שנים רבות בתיכון בירושלים, ובערב שעשינו למען עמותה שהקמנו לזכרו, בהשתתפות בוגרים ותלמידים רבים, היה אהוד מנור האומן/האדם הכי מקסים ולא מתנשא שעזר לנו ותמך בנו בערב הזה ואפילו גייס את חנן יובל לשיר איתו!! כל כך חבל שאדם כזה מיוחד מסיים את תפקידו עלי אדמות ועובר לעולם שכולו טוב!! זוכרת אותו וכואבת את לכתו !! יהי זכרו ברוך!!

buffy61

New member
ואחד השירים החאונים שכתב ....../images/Emo16.gif

כשהשיר יגמר מילים: אהוד מנור לחן: רמי ברזל ביצוע: יואב יצחק ואביבה אבידן כשהשיר יגמר השאר בסביבה כי הבדידות מכאיבה יש עוד סיכוי של תקווה נשכחת כל עוד שרים ביחד רק השיר מאחה שברים רק השיר מרפא כשקולות הלב עוברים מפה אל פה רק השיר מחבק זרים רק השיר מאחד כשקולות הלב שרים אל תפחד כשהשיר יגמר בשתיקה מעיקה בואי נדבר בנשיקה בוא ונגשים מה שהשיר הבטיח בוא ואולי נצליח רק השיר מאחה שברים רק השיר מרפא כשקולות הלב עוברים מפה אל פה רק השיר מחבק זרים רק השיר מאחד כשקולות הלב שרים אל תפחד

nypx

New member
בשנת 2008 ילמדו את השירים

שלו בבית הספר מלחין ופזמונאי גדול וגם היה אדם מאוד רגיש ראיתי פעם ראיון איתו והרגישות שלו ונועם הליכותיו פשוט כבשו אותי

pancha

New member
עצוב ומעורר כאבים אישיים

אתמול ראיתי קטעים מהלויה בטלויזיה,זה הקפיץ אותי ללויה של בעלי עם כל הכאב וההלם והדאגה לילדים ....ואי האמון והשאלה המנקרת- מה אני עושה פה?

למעלה