מתכונים במיקרוגל

מתכונים במיקרוגל

אשמח לקבל הצעות ומתכונים לבישול/ אפיה במיקרוגל(אין לי תנור) תודה תודה תודה

pirge

New member
יש לי רק תוספות

תפוחי אדמה גזר גמדי ובצלים במיקרו מקור:פירגה שמים בניילון רגיל: 3 תפוחי אדמה חתוכים כמו לצ'יפס-אבל עבה 2 כוסות גזר גמדי בצל פרוס דק רוטב צ'ילי פפריקה קורט קינמון כמון גריל עוף פלפל שחור מלח או מרק בצל 2 פרוסות שום לערבב בתוך השקית (עם השקית) (כל שקית מתאימה) לשים את השקית בתוך קערה למיקרו להפעיל 8 דקות. להוציא מהשקית לתוך הקערה ולהגיש. יאמי.

pirge

New member
תפוחי אדמה ובטטה במיקרו

תפוחי אדמה ובטטה למיקרו להכניס לשקית ניילון פרוסות של תפוחי אדמה ובטטה אפשר שום או בצל פרוסים גס הרבה פפריקה\גריל עוף מה שאוהבים מלח ופלפל מעט רוזמרין טרי שמן זית ------או קנולה ---- על כל תפוח-אדמה, כפית שמן זית. לערבב בשקית היטב - ולסדר יפה על צלחת או מכסה פיירקס של קערה או סיר.שמתאים למיקרו כמובן. ואת השקית לזרוק לפח. לעטוף היטב בניילונית ולדקור בכמה מקומות עם קיסם עץ. לאפות לפי כמות התכולה. כל כמה דקות לבדוק שהתפוחים רכים. אפשר רוטב חלבי------ של שמנת מתוקה\מלח\פלפל\מעט אגוז מוסקט\שום\או בצל. תהנו

pirge

New member
באותה צורה ניתן להכין את

כל הירקות הקפואים של סנפרוסט אני קודם מכניסה את שקית הירקות לקערה גדולה ומוסיפה כוס מים--- מכסה היטב בניילונית ומרככת כ-10 דקות,לפי כמות הירקות. שקית של 400 גרם, פחות זמן ריכוך. בשלב השני אני מסננת את הנוזלים מהירקות הרכים,,,,,,מכניסה לקערה למיקרו (בלי נוזלים),,,,,,עם התבלינים ,,,,,,, ומכוסה בניילונית כמובן. בבקשה

pirge

New member
מאכלים קפואים כמו הקציצות של

טבעול או המוכנות של מאמא עוף וכד'..., ניתן להכין על צלחת השחמה שמיועדת למיקרו. אפשר גם להשחים על מחבת השף או מחבת רגילה עם מעט מאד שמן. בבקשה

ניקי ב

New member
תפוחי אדמה במיקרו

תפוחי אדמה במיקרו- ניקי ב זריז ומהיר שנתקעים בלי תוספת. 2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות לערבב בקערה, מל"פ, אבקת מרק בצל, פפריקה מתוקה, כמון, שמן זית. להוסיף את תפוחי האדמה , לערבב טוב שכולם יהיו מצופים. לשים את הקערה במיקרו לסגור אותה בניילון נצמד. 10 ד' במיקרו, לבדוק עם מזלג. יאמי מהיר וטעים בתאבון

למעלה