מתכונות 1-4 קידום

ohade

New member
מתכונות 1-4 קידום

מישהו יכול לומר לי מהי הרמה של מבחני המתכונות של קידום 1-4, 21, 25 לעומת המבחן האמיתי? תודה מראש.

א ד ו ש

New member
כולם קשים יותר מהמבחן האמיתי, כמובן

ואם אני לא טועה אז 21 הכי קשה מכולן.

noa135

New member
אדוש...איך נראה הסימולציה הזו??

פשוט יש לי ידיד טוב שהביא לי פולל חומר של קידום ואני רואה שם מלא חוברות וכל מיני נושיאם. אבל אני רוצה לדעת מה זו הסימולציה הקשה ההיא שכולם מדברים עליהץ..איזו עטיפה יש לה ,איך היא נראית?? תודה מראש.

אני הבנתי ש..

סימולציה 23 או 24 היא הכי קשה.. 21 אומרים שהיא קשה כי היא הרטשונה שאתה יושב 3 שעות ו-20 מה שלא עשית עד עכשיו... רגע, זה באמת יותר קל? אתמול עשיתי את מתכונת 2 ו..ממממ...חחחח לא היה משו בכלל.. אבל מתכונת 1 היתה פצצה...ואם זה יותר קשה מהאמיתי..אז... יש מצב לשחק אותה!

noa135

New member
אבל איך הסימולציות האלו נראות?

חוברות כאלו פשוטות? איזה צבא הן אני פשוט מש רוצה לזהות אותם ויש לי פולל חומר בחדר מכל מיני חברות. איך זה נראה. חלק מספר?

leffblond

New member
אלו חוברות בצבעים מזעזעים בגוון

ורוד זוהר כזה (כל חוברת בצבע שונה) וכתוב עליהן "מבחן מתכונת 23" ו -"מבחן מתכונת 24". לכי תהפכי את החדר...

SHTRUDIDI

New member
לי יש את 21 ו-25

וחשבתי לוותר על אחת מהן,כי אני עושה מלא סימולציות גם ככה ולא נראה לי שזה כזה עקרוני,מה עדיף להעיף?את 21 או 25?

ohade

New member
סימולציה 21 ו-25

יש לי את הסימוולציות הללו משנת 1999 עם אותם מספרים. יש הבדל ברמות?

א ד ו ש

New member
אני שהן עדיין באופן באותה רמה

באופן יחסי לגבי הבחינה וכל זה, אבל אני ממש ממש ממש ממליץ לך להשיג משהו יותר מעודכן. 4 שנים בפסיכומטרי זה 20 בחינות וזה הרבה מאוד זמן. הרבה דברים השתנו, ובמבחן שבו כל פסיק חשוב - משהו מלפני 4 שנים פשוט לא מעודכן. קידום מעדכנים את הסימולציות האלה כל 2-3 מועדים (את כל הסימולציות) ולמרות שהן לא נכתבות מחדש, השינויים חשובים ולפי דעתי מהותיים. כדאי להשיג בחינה מהשנה האחרונה לפחות. (ואם אפשר של דצמבר 03 או פברואר 04).

ohade

New member
סימולציה 21

תראה הסימולציה הייתה ממש קשה. הצלחתי להוציא בה 710 והיא הייתה אחת הקשות שעשיתי. סוג השאלות השתנה מאז קצת...(ממש קמת) אני גם מתרגל מספר אנקורי ועושה שם בחינות והן אפילו לא מדגדגות את קידום. יש מצב שהבחינה תהיה יותר קשה מהסימולציות של קידום (21 לדוגמא של 1999)? תודה מראש.

א ד ו ש

New member
לאור הכרותי עם קידום עד עכשיו

אני יכול לומר לך בבטחון שגם סימולציה 21 של 1942 תהיה יותר קשה מהפסיכומטרי עצמו.. אבל המטרה בסימולציות היא לא לראות מה יהיה הציון שלך. המטרה היא לגרום לך להשתפר, ובשביל זה כדאי מאוד את הסימולציות הכי עדכניות

noa135

New member
אוקיי:))תודה רבה..אני אלך לחפש לי

בחדר המבולגן שלי!! לילה טוב חבר'ה!

א ד ו ש

New member
אומרים ככה אבל אני ממש לא מסכים

אומרים שזה בגלל שזו הפעם הראשונה, אבל דעתי האישית שזה פשוט בולשיט. בחינות לא מלחיצות אותי, וזה לא כזה משהו מיוחד בשבילי לשבת הרבה שעות ולהתרכז במשהו אחד. זה נכון שחילוק הזמן שלי לא היה כל כך נכון במבחן הראשון, אבל בכל זאת - המבחן הראשון (21) היה פשוט קשה..

למעלה