מתכון...

מתכון...

מי יכול לנדב לי מתכון של עוגת פרי קרה עו פודינג ופרי מעל ואם אפשר פרווה. בתודה מראש..

limim

New member
../images/Emo12.gifפודינג עושים עם חלב,לא?

אז איך אפשר לעשות עוגה כזו פרווה?

limim

New member
ובכ"ז: עוגת מנגו לימון/מנדרינה/תפוז

מתכון: עוגת מנגו לימון או מנדרינות או תפוזים רכיבים: 120 גרם חמאה 3 ביצים 1 סוכר וניל 170 גרם סוכר 50 גרם תרכיז פרי - פריגת 175 גרם קמח תופח אופן הכנה: מקציפים חמאה וסוכרים עד קבלת קרם והכפלת הנפח להכניס את הביצים בהדרגה - רצוי לערבב אותם בנפרד ולשפוך אותם לאט לאט במהירות נמוכה יותר לאחר מכן מוסיפים את תרכיז הפרי ומערבבים למספר שניות עד קבלת מסה הומוגנית - לא לערבב יותר מדי הקרם יכול להתפרק! בסוף - להוריד מהמיקסר ולקפל את הקמח. יוצקים לתבנית אינגליש ואופים בחום של 170 מעלות למשך 35-40 דקות. הערות: * למנגו ניתן להוסיף קוביות מנגו, או גי'נג'ר מסוכר, או קוביות גבינת אורדה-ריקוטה/פקאנים קלויים. * לעוגת לימון ניתן להוסיף גרידת לימון או לימון מסוכר קצוץ. התוספות כ-10% מכמות העוגה מקור המתכון: ערן שורצברד - בישולים הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

big mama 2

New member
עוגת הג'לי פירות שלי....

אומנם היא לא פרווה...... אבל בכל זאת..... לבסיס..... 6 ביצים מופרדות כוס קמח שקית אבקת אפייה כוס סוכר כף חומץ כף שמן קרם.... פודינג אינסטנט וניל כוס חלב מיכל שמנת מתוקה קופסאת שימורי קוקטייל פירות [ או כל אהוב אחר] חבילת ג'לי - אני אוהבת משמש...אבל שוב לפי הטעם.... חלבונים עם הסוכר לקצף יציב. מוסיפים חלמונים , קמח ואבקת אפייה. מוסיפים שמן וחומץ. מעבירים לתבנית גדולה [ אני אופה בתבנית פיירקס 35X25 ], משומנת. אופים כ - 45 - 50 דקות. שופכים על העוגה את מיצי הפירות. לקרם - מקציפים - שמנת + אינסנט + חלב לקרם יציב מורחים מעל העוגה לאחר שהתקררה. על הקרם מסדרים את הפירות ושופכים את הג'לי.

למעלה