מתכון: פוקצה עם פטה ופלפלים

קשיו

New member
מתכון: פוקצה עם פטה ופלפלים

מתכון: פוקצה עם פטה ופלפלים רכיבים: 1 כמות בצק פוקצ´ה 6 פלפלים אדומים טריים, חצויים ומנוקים 3 שיני שום פרוסות 150 גרם גבינת פטה פלפל שחור גרוס מלח גס 4 גבעולי טימין שמן זית אופן הכנה: 1. קולים את הפלפלים: מניחים בתבנית אפייה, כשתידם המבריק כלפי מעלה, מורחים בשמן זית וקולים בתנור בחום של 200 מעלות, עד שהקלפיה משחירה מעט והפלפלים רכים. מוציאים את התבנית, מכסים בנייר כסף למשך כ-10 דקות, מסירים וקולפים את הפלפלים, שומרים את המיצים שהפלפלים הפרישו בתבנית. 2. מרדדים את הבצק לעלה בעובי ס"מ אחד ומניחים בתבנית אפייה. שמים מעל את הפלפלים הקלויים, מפזרחים את הגבינ, מפלפלים מעט, מטפטפים בנדיבות שמן זית, מפזרים מעט מלח גס ואת עלי הטימין. 3. אופים בחום של 200 מעלות למשך 20-25 דקות. הערות: מקור המתכון: אהרוני הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 
למעלה