מתכון לרוטב

סנאית 12

New member
רוטב לצלי בשר של רות סירקיס:

רוטב חום: 1 בצל קצוץ 2 כפות מרגרינה 2 כפות קמח 1 כוס מרק בשר מלח ופלפל לפי הטעם הכנה: 1 קצצי את הבצל לחתיכות קטנות וטגני במרגרינה עד שיזהיבו.הוסיפי קמח וטגני על אש קטנה תוך כדי בחישה כ - 5 - 6 דק' עד שהקמח ישחים מעט. 2. הורידי את הסיר מהאש.הוסיפי את המרק לאט ובבחישה .החזירי לאש ובשלי תוך בחישה מתמדת עד שהרוטב מסמיך.טעמי ותבלי לפי הטעם .
 
למעלה