מתכון לרוטב

מתכון לרוטב

שכל אחד יביא את המתכון הכי טוב שלו לרוטב בלי לינקים! אני רוצה משלכם. סיפור גילויו/ההיסטוריה של הרוטב יתקבלו בברכה. בבקשה תשתפו פעולה, אחרת אני אבכה

Mooa-Numi

New member
רוטב כתום

בצל רוטב עגבניות ושמנת לבישול. אפשר להוסיף גם תיבולית בזיליקום, עגבניות וגבינה מגוררת, פלפלים, יין.. כל מה שמוצאים באותו רגע ויש לזה ריח טוב, אפשר להכניס. יוצא בסט.

רוטב שוקולד לבן

לעוגות. כמובן. הוא אחלה בתור ציפוי למאפינס. שלוש חבילות שוקולד לבן, חצי חבילת שמנת, רבע (או קצת פחות) חבילת חמאה. לבשל את השמנת עד שרותח, לשפוך על השוקולד השבור לקוביות. כשמתקרר קצת, להערבב פנימה את החמאה עד שנמסה. הרוטב התגלה במטרה למצוא ציפוי לעוגת שוקולד לבן שעשיתי ליומולדת שלי (אני מתה על שוקולד לבן, אז עשיתי הכל משוקולד לבן
) והוא במקור נועד לציפוי עוגת מוס מאוד מסובכת שוויתרתי על להכין.

שניש

New member
עזבי אותך מהרוטב.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

שלוש חבילות שוקולד לבן נשמע טוב גם ככה.

Got XD

New member
רוטב אלף האיים~

כן, זה מהבקבוק, בצורתו התעשייתית האהובה על כולנו (זה הקטשופ החדש~!). ועכשיו- לוקחים ג'בטה, פורסים (~), מורחים גבינת סימפוניה עירית 5% שומן (כי זה מה שיש בבית), מעלייה גבינת מוצרלה, מעלייה בצל ירוק וקצת עגבנייה, ובצידה השני של הג'בטה רוטב אלף האיים. מכניסים 20 שניות למיקרוגל. מוציאים, ואוכלים. אני לא מכינה רטבים, אני. X: תמיד אפשר לערבב קטשופ ומיונז, אבל. ^-^;

DarkMagic17

New member
הרוטב של קסם../images/Emo28.gif

1. הולכים לחנות 2. קונים קטשופ 3. חוזרים הביתה ושמים את הקטשופ על כל דבר ש(לא) זז- תפוחי אדמה, שניצל, סלט, אורז, וכו'

De-Panther

New member
הרוטב שלי../images/Emo123.gif רוצה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אותו ישר מהבקבוק??

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif ואמכבר אז יש את|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הרוטב הרגיל שזה פשוט קטשופ עם מיונז ולפעמים מוסיפים קצת חרדל אבל שהכל יהיה מעורבב טוב טוב ביחד הכי אני אוהב את זה עם מקושקשת עם נקניקיות חתוכות לחתוך נקניקיות לעיגולים קטנים כאלה כמו שחותכים מלפפון לפעמים ואז לשים את זה יחד עם ביצה במחבת לערבב הכל טוב טוב טוב טוב טוב כשזה מוכן אז לשים בצלחת לערבב קטשופ ומיונז בצד של הצלחת ואז עם המזלג לקחת מהנקניקיה עם הביצה ולנגב עם זה את הרוטב

טוב לדעת שלעוד מישהו... ../images/Emo57.gif

יש את הסטיות הקולינריות שלי. המפגש הבא בבורגר ראנץ', לא במקדונלד'ס!

DarkMagic17

New member
^_^ זה לא אשמתנו ש..../images/Emo28.gif

באיילון יש רק מקדונלדס
ואם יש שם בורגראנץ' אז אין לו רחבה מאגניבה כמו של המק
וגם היו מפגשים שהלכנו לבורגראנץ' בעזריאלי
לא זוכרת את ספיידרמן

DarkMagic17

New member
אוקיי, אז ככה.../images/Emo28.gif

מועכים קצת אבוקדו עם גלידה בטעם מנגו. מוסיפים מלח, פלפל, ושמן סויה. לכל זה מוסיפים ביצה לא מבושלת, מערבבים טוב טוב עד שמתקבל צבע ירוק-כתום-צהוב. מוסיפים קצת טונה (בשמן, לא במים), סלרי ופטרוזיליה קצוצה דק דק, ועשרים וחמש שיני שום, שלמות, לא קצוצות. ובתיאבון
(מתאים למריחה על לחם, לתיבול פסטה, אורז, ועובד גם בתור מרק
) (קשה לי להאמין שיש כאן אנשים כאלה, אבל אם איזה קורא סמוי כאן הוא ממש ממש אטום- זה לא רוטב אמיתי, אז לא לנסות
)

shloompi

New member
המפ. המובחרים ../images/Emo79.gif

ציפוי משובח ופשוט לעוגה- 200 גרם שוקולד לבחירתכם 100 גרם שמנת מתוקה. הכל לסיר קטן, מערבבים היטב, ומשתמשים לכל מטרה בה תחפצו. השימוש הקונבנציונאלי הוא ציפוי לעוגה, אבל אצלנו בבית נוהגים שם להקפיא את זה ולאכול את זה עם כפית. או מזלג. או בידיים חשופות.
רוטב לסלט (מתקדמים)- מוסיפים לקצת יוגורט מהול- ריחן, שום, מלח ופלפל (לפי הטעם). זהו מתכון שסבתא נתנה לי, ולי הוא אף פעם לא הולך. אני חושבת שסבתא מפחדת שאני אתחיל להכין אותו בעצמי ולא אצטרך אותה יותר, ולכן היא נתנה לי מתכון שגוי. כך או כך, זה רוטב מעולה, ברגע שיודעים איך להכין אותו. אני, אישית, עוד לא הצלחתי. אבל בפעם שעברה זה כבר לא נראה כמו תוצאה של קלקול קיבה, אז אני בדרך הנכונה. |שף רוטב לסלט (מתחילים)- קונים בסופר
רוטב לסלט (רק לי, אני חושבת)- קטשופ וקוטג'.

De-Panther

New member
איכס אל תיהיה אחשלי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני מתכוון לאחשלי אחשלי זתומרת הביולוגי וזה
הוא שם קטשופ על כל דבר ועם כל דבר קטשופ בסלט קטשופ בפופקורן קטשופ עם בורקס קטשופ קטשופ קטשופ... אבל השילוב הכי מגעיל שלו זה קטשופ עם פופקורן וחצילונים קטנים סגולים כאלה זתומרת... אני אוהב כל דבר מאלה בנפרד... אבל ביחד זה איכס אמיתי

למעלה