מרכיבים
תבנית 26
1000 גרם גבינה לבנה
4 שקיות סוכר וניל
כוס קוקוס
2 כוס קמח
8 ביצים L שלמות
2 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
לציפוי קצפת:
4 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה בתוך קערה כלשהי או כלי בית אחר
שמשמש להכנת תערובת אחידה,מוסיפים את השמן בהדרגה,ממשיכים בהקצפה.
מוסיפים לתערובת את הסוכר וניל,גבינה והקוקוס וממשיכים לערבב.
לאחר מכן,יש להוסיף את הקמח עד להטמעה מלאה ואחידה של התערובת.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית ששימנו מראש ומכניסים לתוך תנור שחומם מראש ל-170 מעלות,יש לאפות
במשך 35-45 דקות.
להכנת הקצפת
מקציפים את כל מרכיבי הקצפת ומעבירים חלק ממנה לשקית זילוף,אחרי שהעוגה התקררה,מצפים בקצפת.
בתאבון
תבנית 26
1000 גרם גבינה לבנה
4 שקיות סוכר וניל
כוס קוקוס
2 כוס קמח
8 ביצים L שלמות
2 כוס סוכר
1.5 כוס שמן
לציפוי קצפת:
4 שמנת מתוקה
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה בתוך קערה כלשהי או כלי בית אחר
שמשמש להכנת תערובת אחידה,מוסיפים את השמן בהדרגה,ממשיכים בהקצפה.
מוסיפים לתערובת את הסוכר וניל,גבינה והקוקוס וממשיכים לערבב.
לאחר מכן,יש להוסיף את הקמח עד להטמעה מלאה ואחידה של התערובת.
יוצקים את התערובת לתוך תבנית ששימנו מראש ומכניסים לתוך תנור שחומם מראש ל-170 מעלות,יש לאפות
במשך 35-45 דקות.
להכנת הקצפת
מקציפים את כל מרכיבי הקצפת ומעבירים חלק ממנה לשקית זילוף,אחרי שהעוגה התקררה,מצפים בקצפת.
בתאבון