מתכון לעוגת ארומה?

דרומית2

New member
מתכון לעוגת ארומה?

שבת שלום,דחוףלמדי....מתכון לעוגת קוקוס ,תפוזים (אולי גם סולת) של ארומה,לא מוצאת את זה בשום מקום!! תודה!

timiהאחת

New member
מנהל
דרומית תקשיבי תקלידי ככה כנסי

עוגת תפוזים סולת וקוקוס ככה ותראי את המתכון .במידה ולא תצליחי כיתבי לי אני יעתיק לך את המתכון .בהצלחה.

דרומית2

New member
מצאתי,ושאלה?

מצאתי ,תודה! את מוסיפה קנמון באמצע כמו במתכון שקראתי?לא זכור לי שזה מופיע במתכון המקורי,אבל אולי אני לא זוכרת.

timiהאחת

New member
מנהל
העוגה מוכנה והיא מדהימה טעימה בואי

כנסי.... תקשיבי העוגה מוכנה וטעימה מאוד... אני לא הוספתי קינמון למרות שיש לי אני לא יודעת אם במקור מוסיפים קינמון,אבל זה לא משנה אם אתם אוהבים קינמון תוסיפי.לפי טעמך בהצלחה ושבת שלום רונית.

בבקשה מתכון עם צילום

עוגת תפוזים,סולת וקוקוס/קפה ארומה לקח מפורום YNET 1 כוס קמח 1 כוס סולת 1 כוס קוקוס 3/4 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 4 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס תפוזים סירופ: 1 כוס מים 3/4 כוס סוכר 1/2 לימון מקציפים חלבונים עם סוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים. להוסיף חומרים יבשים לחלמונים לקפל חלבונים לתערובת לאפות בחום 170 מעלות 30 דקות להרתיח מים סוכר ולימון ולצקת על העוגה לפזר קוקוס

liri לירי

New member
../images/Emo92.gif הנה המתכון המבוקש ../images/Emo13.gif

עוגת תפוזים של ארומה מאת: DUKASITו 24/05/06 | 02:28 משום מה לא כתוב לי ממי לקחתי אותו - אז למי שמגיע הקרדיט שירים את היד. יצא 3 תבניות מאורכות אבל שתיים יותר טוב כי אחת יצאה לי טיפה נמוכה. עוגה טעימה חומרים:1 כוס קמח 1 כוס סולת 1 כוס קוקוס 3/4 כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1 סוכר וניל 4 ביצים 3/4 כוס שמן 1 כוס תפוזים מקציפים חלבונים עם סוכר. מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים שמן חלמונים ותפוזים. להוסיף חומרים יבשים לחלמונים ולערבב עם החלבונים המוקצפים להעביר לתבנית , להוסיף מעט קינמון באמצע ומעל ולאפות 150 מעלות 30 דקות להרתיח מים סוכר ולימון ושהעוגה חמה לשפוך באופן שווה מעליה אפשר להוסיף קצפת מלמעלה - לא חובה

מיקימק

New member
עשיתי אותה בסופ"ש

ממש טעימה. חום של 150 מעלות נראה לי נמוך מדי, אז אפיתי ב 170 מעלות. ובמקום ב 2 תבניות מאורכות עשיתי בתבנית 26 עגולה. יצא נפלא!

אפיתי אתמול, עוגה נהדרת!

אפיתי גם פשטידת קישואים ופסטה פרפרים של פיררגה- טעימה, יפה ומומלצת!

חדשה כאן../images/Emo39.gifויש לי שאלה בקשר לעוגת

התפוזים של ארומה. כוס הקוקוס מיועדת לפיזור מעל העוגה או לבלילה עצמה? אשמח לתשובה ממי שהכינה את העוגה.

למעלה