מתכון לסלט בריא

מתכון לסלט בריא

עשיר באנזימי עיכול (ולכל מי שחסרים לו ויטמינים ומינרלים דבר המככב בפורום לאחרונה), חלבון, סיבים תזונתיים והכי חשוב- טעים!!! מתכון: כוס מש ירוק מונבט, כוס מש שחור מונבט, 7 זיתי קלמנטה פרוסים דק חצי צרור כוסברה 2 בצל ירוק החלק הירוק בלבד, קצוצים דק חצי כוס גרעיני רימון רוטב: 3 כפות שמן זית, כף לימון, חצי כפית מייפל טבעי, חצי כפית בלסמי, שליש כפית חרדל זיג'ון, כפית מלח אטלנטי גס, חצי כפית פלפל שחור גרוס הכנה: בקערה אחת מערבבים את כל החומרים היבשים ובקערה שניה עושים את הרוטב, את הרוטב טורפים במטרפהה ידנית, שופכים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב... איך מנבטים? משרים מש בקערה עם מים למשך הלילה, בבוקר מסננים את המים אך משאירים את המש במסננת, מידי כמה שעות או כשמתאפשר מרטיבים מעט את המש וחוזרים על הפעולה עד שיוצא נבט, ממשיכים כך עד לגודל הנבט הרצוי ואז מכניסים למקרר לקופסא יבשה- נשמר עד שבועיים. בתאבון

תודה רבה

המתכונים שלך - חגיגה לחושים. בדיוק היום בישלתי את המש אחרי השריה בלבד,ולא הנבטתי כהרגלי, אז אנסה בפעם הבאה את המתכון שבת שלום

תודה!

זה ממש כיף לשמוע! בתאבון

ptit

New member
רק תיקון קטן לזיתים קוראים "קלמטה"

והסלט נראה
(דו משמעית...
)

יש לי נטייה להוסיף אותיות ללא קשר.. סוג של דיסלקציה- אני זוכרת מילה כתבנית ולכן קורא שאני חושבת כי ראיתי נ' ...

למעלה