מתכון לחלווה פרסית -

JUN JUN

New member
מעניין

מעניין לעיניים = עבודה קשה ממני והלאה מחפשת משהו קל ובריא (לילדים) הגלידה עם הפירות והחלווה שלי עשתה את העבודה. ולמרות זאת אני מחכה לגלידה הפרסית שמישהו יכין לי, מעניין לטעום ולראות...אני סקרנית!

פרויז1

New member
ומה שפולניה/רוסיה מכינה - יאמי יאמי../images/Emo70.gif

אתמול קניתי אטריות לבנות, והיום אשתי תכים פאלודה פרסי. אתם מוזמנים בערב, לעבור ולהתכבד.

פרויז1

New member
צ'ייה../images/Emo35.gif צ'ה חברה../images/Emo35.gif האן../images/Emo35.gif

דיברתי איתך. לא איתה. ואם לא היית צועקת, היא לא היתה שומעת. לכי את לשם, תביאי מה שצריך, וגם תכיני גושת כּוּבּידֵה

../images/Emo13.gif בבקשה הנה המתכון

מתכון של " מסעדת אשרפי " החומרים הדרושים : ================================= 4 כוסות אורז 1 קילו סוכר בקבוק מי ורדים חצי ליטר שמן 15 כוסות מים כף זעפרן אופן ההכנה : ============================= שמים את האורז בבלנדר ומרסקים, מעבירים לסיר ומחממים אותו עד שנוצר צבע חום ואז מטגנים אותו בשמן, מוסיפים מים ונותנים לו להתבשל יחד עם מי ורדים, זעפרן וסוכר. לאחר כחצי שעה כשאין הרבה מים ונוצר תבשיל דייסתי, שמים בקערה ומעבירים למקרר עד שנוצר מרקם של ג'לי. מוגש עם צנוברים וקרמל עליו.

gamari

New member
יחי ההבדל הקטן

כל הסוד של השולהזארד (זה השם של המתכון).. שהאורז חייב להיות אורז עגול !!!! אשרפי חסכו בסוג האורז ולכן לא הגיעו אף פעם לשולהזארד המקורי. וזה לא גלידה, , זה מעין קינוח

פרויז1

New member
שולהזרד - תרגום :

שוֹל = חלש, לא מוצק. שוֹלֵּה = מאכל בד"כ שעיקר הרכבו אורז(גם עגול), והוא לא מוצק, אבל גם לא ממש מיימי. זרד = צהוב שולהזרה = מ אכל די מוצק שצבעו צהוב.
הבנתם?
איך לא

פרויז1

New member
יללה נייה, תראי לכולם איזה

מנהלתץ בשלנית את. תכיני לכולם, אני ונייה ומלכה לדליה נבוא לטעום !!! בעצם : יש דואר שליחים. תשלחי בדואר שליחים.

פרויז ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

פרויז1

New member
ליה, מה את הכנת למועצת החכמים לקראת

שבועות? גם ג'ון ג'ון בצוות הטועמים. קחי בחשבון !

niya

New member
אתה תמיד מתפאר../images/Emo9.gif

בבישול הפרסי של אשתך...
אנחנו דוגמא עוד לא ראינו

פרויז1

New member
אין על האוכל של אשתי.

את מוזמנת עם החבר שלך לסעודת שבת עם המשפחה שלי.

niya

New member
ההורים לא נוסעים בשבת|כיפה|

הנה הצעתי לתפוז אייקון חדש (של כיפה)

niya

New member
ברור

מובן מאליו בתור היו"ר של המועצה או מה שזה לא יהיה את אורחת הכבוד, שגם צריכה להביא אותה בנאום חוצב להבות לאומה...

למעלה