מתכון להגרלה:מרק אפונה ובצקניות

שלגונית

New member
מתכון להגרלה:מרק אפונה ובצקניות

של טובה ארן החומרים: 3 בצלים קצוצים דק 2 כפות שמן 1 ק"ג אפונה ירוקה (יבשה) מבוררת ושטופה 1 בצל גדול שלם 4 גזרים קלופים שלמים 2 תפוחי אדמה 6 שיני שום כתושות מלח ופלפל לטעם אופן ההכנה: בסיר בישול עמוק מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים אפונה שטופה, בצל שלם, גזר, תפו"א ושום. מבשלים כשעה עד לריכוך האפונה. מוציאים את הבצל, הגזר ותפו"א. מרסקים את מרק האפונה במעבד מזון, מחזירים לסיר הבישול. מוסיפים מלח ופלפל. טועמים ומשפרים את הטעם.
 
למעלה