מתכון:לביבות פירה.

אילנית12

New member
מתכון:לביבות פירה.

לביבות פירה/מוסף שף מערבבים 2 כוסות פירה תפוחי אדמה מוכן, ביצה טרופה 2 עד 3 כפות פירורי לחם 2 כפות שמיר קצוץ בצל ירוק קצוץ דק מלח פלפל מעט אגוז מוסקט לא חובה מחממים מעט שמן זית במחבת טפלון,מעבירים תלוליות מהעיסה למחבת בשתי כפות ומטגנים עד להזהבה,על להבה בינונית,משתי הצדדים, מעבירים לניר סופג, אפשר להגיש:אם רוצים,עם שמנת או יוגורט,או קרם פרש,עם מעט עירית קצוצה. הקלידה:אילנית

hogo26

New member
../images/Emo24.gifאילנית ברוכה הבאה

ותודה על המתכון

אילנית12

New member
לילדים:לביבות גמדים../images/Emo3.gif

זה לא מתכון מקורי שלי, אלא וריאציה על לביבות הגבינה של סבתא של עדי (למי שזוכר). מכיוון שלא היו לי החומרים המתאימים בבית, אילתרתי ויצא מדהים החומרים: 1/2 גביע גבינה לבנה 5% 1 גביע יוגורט גמדים בטעם אגסים (זה הסוד! אני מניחה שאפשר עם כל יוגורט בטעמים) 1 ביצה 1 כף סוכר 1/2 כוס קמח תופח אופן ההכנה: מערבבים ומטגנים את לביבות בשמן מקור המתכון:אתר לול

אילנית12

New member
בסבוסה חבל"z

עוגת סולת- בסבוסה/מירבלי / מירבלי 24/05/04 שלי מעולה ומומלצת- מירבלי החומרים: 1/2 1 כוס סולת 1/2 1 כוס אגוזים+שקדים 3/4 כוס סוכר 4 בייצים 3/4 כוס שמן 1 אבקת אפיה לסירופ: 1/2 1 כוס סוכר 1 כוס מים 2 טיפות מי וורדים (לא חייב) אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים יחד ולשים בתבנית זכוכית ולאפות עד שישחים להוציא מהתנור ולחתוך למעוינים להכין את הסירופ ולשפוך על העוגה כשהיא עוד חמה הערות:שלי(אילנית) הוספתי לאגוזים ולשקדים קורט הל טחון : עוגה מה זה טעימה לאכול אותה עם כפית .סוף הדרך. ולא לוותר על מי וורדים.

אילנית12

New member
אפיתי בטורבו ב

בחום 180 מעלות בערך 35 דקות עד שזה מזהיב.לשים לב ,זה נשרף מהר. בהצלחה.

yifatushc

New member
אילנית, ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

ותודה רבה על המתכונים. הבסבוסה נראית מ-ע-ו-ל-ה!! יפעת

למעלה