מתכון: לביבות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות

מירי73

New member
מתכון: לביבות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות

מתכון: לביבות בשר ותפוחי אדמה מטוגנות החומרים הדרושים 250 גרם בשר בקר טחון 1 תפוח אדמה בגודל בינוני קטן מגורר גס בפומפיה 1 בצל בינוני מגורר גס בפומפיה חופן פטרוזיליה קצוצה 1 ביצה 1 כפית שטוחה אבקת מרק עוף תבלינים - קורט מכל אחד: פפריקה מתוקה, כמון טחון, פלפל שחור גרוס, גריל עוף מעט שמן לטיגון אופן ההכנה בקערה שמים את כל המרכיבים מערבבים היטב, במחבת מחממים מעט שמן לטיגון על להבה הכי קטנה, בעזרת כף "מורידים" למחבת לביבה ומשטחים אותה לשכבה דקה בעזרת גב הכף וזאת על מנת שהלביבה תיטגן באחידות מכל הצדדים (בל לנו לשכוח שיש בתוך תערובת הלביבות תפוח אדמה שאינו מבושל). מאחר ואנו מטגנים על להבה הכי נמוכה, צריך פשוט סבלנות, יש לטגן את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג על מנת לספוח ולספוג את עודפי השומן. ניתן להגיש ליד פירה או אורז לבן וסלט ירקות.
 

מירי73

New member
שלב 1: תפוחי אדמה ובצל מגוררים גס בפומפיה

שלב 1: תפוחי אדמה ובצל מגוררים גס בפומפיה
 

מירי73

New member
שלב 2: הוספת הבשר, הביצה, הפטרוזיליה והתבליני

שלב 2: הוספת הבשר, הביצה, הפטרוזיליה והתבלינים
 

MAGIG

New member
איך פסחתי על שרשור לביבות כל כך מקסים? מירי,

כל הכבוד, נראה טעים ביותר. מגי
 

מ צ ד ה

New member
נקרא ונראה מעולה! האם תפוה"א מספיק

להיטגן? אין סיכוי שיישאר נא?
 

מירי73

New member
תודה לך מצדה, תפו"א מספיק להיטגן אם מתייחסים

בהתאם למה שרשמתי בהוראות ההכנה: "(בל לנו לשכוח שיש בתוך תערובת הלביבות תפוח אדמה שאינו מבושל). מאחר ואנו מטגנים על להבה הכי נמוכה, צריך פשוט סבלנות, יש לטגן את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים" פשוט כאשר מטגנים על הלהבה הנמוכה ביותר, לוקח יותר זמן לטגן את הלביבה ועל ידי כך תפו"א אכן מטגן בחלקו החיצוני ואילו בחלקו הפנימי הוא פשוט מתרכך וזה שילוב של טעמים מופלא.
 
למעלה