מתכון - אלפחורס!!!

דניאלס7

New member
מתכון - אלפחורס!!!

אלפחורס בוקר טוב
! זה מתכון לאלפחורס!!! עוגיות ארגנטינאיות, מלאות בריבת חלב בציפוי קוקוס עוגיות מתוק וכול כך נימוחות בפה! כמות:
כ35- עוגיות אלפחורס מיני / 20 רגילות מצרכים: 200 גרם אבקת סוכר 200 גרם חמאה רכה 250 גרם קורנפלור = כוס וחצי 250 גרם קמח = כוס וחצי 3 חלמונים שקית סוכר וניל שקית אבקת אפייה 2 כפיות תמצית וניל כפית שטוחה סודה לשתייה אופן ההכנה: 1) מערבלים במיקסר את החמאה, אבקת הסוכר לתערובת חלקה ומוסיפים בהדרגה את החלמונים. 2) מוסיפים את יתרת החומרים תוך כדי ערבול עד לתערובת פירורים אחידה. 3) ללוש את תערובת הפירורים לכדור בצק ומכניסים עטוף בניילון למקרר לשעה לפחות. 4) לאחר שהיית הבצק במקרר מרדדים אותו לעובי של כ-1/2 סנט` וקורצים עיגולים. 5) מעבירים את עוגיות לתבנית אפייה מרופדת ומכניסים לתנור ל 180 מעלות. 6) אפיית העוגיות כ-5 דקות בלבד! מצננים את העוגיות, מורחים בריבת חלב ומגלגלים בקוקוס. טיפים והערות:
לתערובת בשלב 2 ניתן להוסיף אינסטנט פודינג וניל ולוותר על כפית תמצית וסוכר וניל.
לתערובת ניתן גם להוסיף גרידת לימון.
העוגיות רכות ונימוחות רק לאחר כשלוש שעות ממריחת ריבת החלב. בתאבון!
לעוד תמונות של המתכון, טיפים, הערות, ולעוד שלל מתכונים מעולים ומגוונים הכנסו לבלוג 'קפה דניאל'ס'. קישור ישיר: http://www.tapuz.co.il/Blog/ViewEntry.asp?EntryId=1440060

יפית מן

New member
שבוע טוב,חודש טוב,דניאל ביום שישי לא התעצלתי.

ועשיתי את העוגיות אלפחורס ושלחתי לבן לישיבה{כוונתי לנכד שהוא כמו בן הרי נאמר בני בנים,כבנים} ולא מזמן התקשר אלי וסיפר לי שהשבת כל הבחורים התענגו על העוגיות ישר כח לך ששמחתה בני תורה ... אני מציצה בבלוג שלך ואי"ה אחרי פסח אעשה משם הרבה דברים שקורצים לי שבוע מבורך וחודש טוב שבת מברכים חודש ניסן חודש הגאולה ושתהיה לנו הגאולה האמיתית והשלמה בביאת משיח צדקינו והוא יגאלינו בקרוב ממני יפית אוהבתותכם

דניאלס7

New member
וואי וואי וואי ../images/Emo13.gif

חבל לך על הזמן איך ששימחת אותי עכשיו! תודה על המחמאות! יום טוב!

למעלה