מתכבד להיות הראשון!

Dr XR

New member
סליחה, גם אני טעיתי...

טל ציון שני, אריאל שלי שלישי, סטאריק רביעי, שביט חמישי.

הרושמת

New member
אביעד יש 3 טבלאות

הראשונה של הדירוג, השניה של הניקוד של הסבב השני והשלישית של הניקוד המצטבר הסתכלת בטבלה הלא נכונה

TShavit

New member
גם לי לא מסתדר...

הטבלה הראשונה היא "מיקום בתום מקצה הגמר". אני מבין את זה בתור "תוצאת מקצה הגמר". הדירוג שמופיע שם - אוחיון, שלי, שביט, טל ציון - אינו נכון. טל ציון היה שני, שלי שלישי, שביט רביעי. אם הניקוד לסבב חושב לפי זה, אזי גם הוא שגוי, וכמובן גם הניקוד המצטבר. טל

kramberg

New member
אהמממ

שתרצו את התוצאות תגידו לי, יש לי אותם...
אבל בתנאי שתסבירו לי למה התעקשו לחשב שלוש פעמים את התוצאות, פעם במחשב, פעם ידנית ועוד פעם ידנית.

הרושמת

New member
נראה לי שהעתקתי את זה פעמיים

פשוט. אני אגיע הביתה ואני אסדר את זה איתכם הסליחה

הרושמת

New member
תיקון מהיר

S2 1 שלום אוחיון 5 YZ450 מטרו, רד בול אופנועים, דנלופ 2 טל ציון 10 YZ 450 בריק, ארלן נס, IRT 3 אראל שלי 205 YZ450F מסגריית אקספרס 4 ערן סטאריק 110 KTM525 סטאריק אנג'נירינג 5 שביט איס 7 CRF450 6 עידן גלבוע 20 CRF450

TShavit

New member
כדאי לעדכן את 'בייקס',

שהיו זריזים ופרסמו סקירה של המירוץ עם התוצאות השגויות. כמו כן, האם טבלאות הניקוד נכונות? לא נראה לי... טל

הרושמת

New member
הודעה יצאה לעיתונות על הטעות

יתוקן בערב בית כי אני צריכה את תוצאות מקצי הדרוג שוב התנצלותי

כר דשא

New member
ושיקפצו לי כולם

בנות מושב גינתון במופע חימום בין מקצי הדרוג

כRובי

New member
פיייי.... אירופה! ../images/Emo45.gif ../images/Emo47.gif

לשלום על הביצוע
על הצילום

כפרה1

New member
כרובי - ואם במבטים עסקינן - זה

בשבילך... תמונה שצילם קובי (האלבום שלו מצורף כאן בפורום) (תמונה 172 באלבום שלו)

כRובי

New member
עזבי המבט, עכשיו גיליתי שאני עדיין

טועה ולוחץ על הקלאץ' עם 4 אצבעות. המרפקים בסדר, המבט בסדר, חביקת המיכל בסדר - רק האצבעות על הקלאץ'... לפחות היה לי השכל לרכב רק עם כרית אצבע אחת על ידית הבלם... בכל אופן, 16 מ"מ של משאבה רדיאלית על 4 בוכנות ודיסק 320 מ"מ, הם לא צחוק ברכיבה על עפר...

כפרה1

New member
ואללה נתת רעיון ../images/Emo62.gif

לצלם את החבר'ה בפוזות רצויות - ואח"כ לנתח או להסתלבט (מחק את המיותר) על צורת הרכיבה. פניות במסרים לצלם... או ביום המרוץ הבא... (רק שיגיע עם שלושה סטים של כרטיסי זיכרון) כי אז יהיו קצת יותר מ- 250 תמונות, אבל כל אחת יצאה בון בון...

כRובי

New member
ולמה חשבת שאנחנו מבקשים תמונות?

רק בגלל האגו טריפ המטורף שאנו אוהבים לרחף בו מתמונות של עצמנו? ובכן, כן! בטח! זה כל הרעיון!
אבל גם לנתח מה עשינו נכון או לא נכון. זו חלק מהסיבה שאנשים כאן מחכים לוידאו - גם לראות את עצמם, וגם לבדוק את הקווים של פאנגס
ואגב, מבטים - גם זו מראה נחישות, לא?

למעלה