מתי

מתי

ערב פסח , ליל סדר, שכבר מתקשרים לשאול אותי "איפה אתם?" אני מתהההההההההה(תנו לנחות בשקט
) רק אצל הפולנים
ככה ,או שגם לכם כבר מציקים? בא לי סדר חברים ...
עם שולחן ערוך ארוך ארוך נוניבאלי ממשיכה לרצות...

שירלי6

New member
../images/Emo25.gifמדהים!

חזרתי לפני כמה דקות מהליכה..ובדרך אמרתי לחברה שזה ב ד י ו ק מה שבא לי השנה. סדר חברים. שנערוך?

galia1962

New member
לפני שנתיים

ארנתי סדר כזה אצלי אשמח לשתף פעולה בעניין גם השנה מתאים מאוד גם לי

זו השאלה הכי שאלתית

הכי מפחידה. פעם הייתי מתה מפחד כי ידעתי שכולם יבואו אלי ואני צריכה לבשל הכל..ולסדר הכל..ולנקות הכל. ושיהיה לפי כל הסממנים אחרת יבולא לי. אחר כך שהגתרשתי, והשתחררתי מהעול הזה..השאלה כבר לא הפחידה..אלא העציבה. כי לא ידעתי מה לעשות. ומתברר שכל חג עשיתי במקום אחר עם הילדים. ואם כולם. היום..זה רק אני והבכור. משפחה מפורקת. הילדים היו אמורים להיות איתי ..כולם. אבל הפעם אני ורועי..ושוב אני מוזמנת למקום אחר. מאז הגירושים לא עשיתי סדר פסח על שולחני. ובעצם השאלה כבר לא מטרידה ..כי ברור לי שזה לא יהיה יותר אפ פעם..על שולחני. והשאלה הזו חוזרת כל חג..לא רק בפסח.

שרשירית

New member
כולנו באותה סירה ../images/Emo157.gif

כשזה נוגע לערב חג אז כולנו פולנים (או מסובים) בתור תימניה גאה בלי קמצוץ פולניות גם אני נשאלת אותה שאלה על ידי עדת התימנים - ואצלנו עדה זה אין סוף (בלי
הרע) רק רגע... אם הX הוא פולני והבן שלנו הוא חצי חצי אז זה אומר שאני גם צריכה להתנהג כמו פולניה?? לא חשבתי על זה... מה זה אומר חצי תימניה
חצי פולניה
במיטה? - פושר

למעלה