מתי ?

שירון1

New member
מתי ?

היי לכולם, אני חדשה וכואבת מאוד, אני חודש וחצי לאחר הפרידה הסופית, מתי מתחילים לעכל, מתי מפסיקים לחייג באמצע היום בכדי לספר משהוא משמח, להתייעץ וסתם לשמוע היי מותק,מתי מפסיקים להביך את הסובבים שפתאום זולגות הדמעות מעצמן.

שולשול1

New member
רוכה הבאה ואלווי ולא אינו נפגשות כא

ןאני מבינה זה טרי וקשה אבל תדי שזה קשה בכל מצב אני כמעט 3 שנים וכל דבר מזכיר. אין מה לעשות צריך להמשיך לא למען אף אחד רק לעצמנו כי אנחנו נשארות לבד הקן מתפזר . תהי חזקה מאיזה איזור את אני מהמרכז.

SEARCHALL

New member
מתי?

חודש וחצי זה זמן קצר מאוד . אני לא בטוח שאפשר לקבל ולהשלים ממש עד הסוף עם האובדן. אני כבר חמש שנים אחרי, וקרה שהילדה התקשרה, ואמרה "היי" , ונשמעה בדיוק כמוה, דבר שגרם לי לכמה שניות של בלבול. ושיהיה לכולנו ח ג פ ו ר ים ש מ ח !!!

meshi4

New member
שירון. משתתפת בצערך.../images/Emo24.gif

נכון,קשה לעכל אובדן של מישהו יקר. בהתחלה התחושה היא ש........תיכף הוא יכנס הביתה והכל יחזור להיות כמו שהיה.זה אפילו מקל ומרגיע לחשוב כך.למרות ששכלית יודעים את האמת........כל כך הרבה זכרונות של הרבה שנים יחד. את לא מביכה אף אחד בדמעות שזולגות מעינייך.תבכי כי כך את מרגישה עכשיו.כואבת מאוד. תהיי חזקה.

nypx

New member
אצל כל אחד זה אחרת

אצל כולם ההתמודדות שונה אני מכיר אחת שכל יום הייתה הולכת משך שנים התחרפנה לגמריי בסוף יצאה מזה יש כאלה שאחר שנה יש חודשים אבל זה לא עובר יש השלמה פחות או יותר אך לא הבנה וזה בא ברגעים שהכי לא מצפים להם שפתאום כל כך שמח בלב ופתאום יש עצבות ושיש עצבות פתאום הפוך אין כלים ואין אימונים וזמן מרפא ?לא חושב אבל תמיד נזכרים בדברים היפים ולא בשלילי זה מה שמחזק ולא לחשוב אם היינו עושים ככה אז היה אחרת זה קרה כי היה צריך לקרות ואין מה לשנות ולא לבכות על חלב שנשפך פשוט להודות על הזמן שהיה לנו יחד ושזכינו להיות יחד תודה וסליחה ממי שנפגע

למעלה