מתי??

LiorInDaMix

New member
מתי??

מתי בד"כ יש אנשים בצ´אט של STAR TREK ??

זו באמת שאלה טובה...

לי באופן אישי לא יצא לפגוש שם אף אחד מעולם... מי מכם דיבר בצ´אט הזה עם חבר פורום אחר?? אולי אפשר לקבוע פעם "מפגש" אונליין... יהיה משעשע...

יאללה../images/Emo70.gif

עכשיו מה שצריך לעשות זה להכריז על שעה (רצוי גם להקפיץ את השרשורון הקטן הזה למעלה איכשהו... לא נראה לי שההודעה שלי תעשה את העבודה... נחשוב על זה אח"כ) צריך להכריז על שעה, שכל מי שנכנס לפורום ידע, ואנשים כבר יבואו... נכון...? מישהו...? הלווווו? נו... טוב... אני אהיה שם...אנשים? מישהו שומע? סגן יאר לגשר!! הממממ.... טוב נו, ננסה, מה כבר יקרה? לולה לוליטה- אני מזמינה אותך לקבוע כל שעה שנראית לך... לי לא ממש איכפת. אולי מחר בערב?
נ.ב- יש לי טקסט של 50 עמודים שחשוב לערוך בדחיפות ומולם שני פרקי וויאג´ר חדשים לגמרי על המחשב... הקרב צמוד... אווווף, למה אי אפשר לנצל את אותו זמן פעמיים? איפה Q כשצריך אותו?!!!?!

Bajoran Preist

New member
G.O.D!

אולי במקום להתבדח, בתור מנהל הפורום, תנסה לעזור בארגון מפגש צ´ט? אה?

G.O.D

New member
בשביל מה צריך אותי? (בשביל צ´ט..)

צ´ט יכל וצריך להתארגן ע"י יוזמה של הגולשים בפורום. וכמו שאני רואה יש כזו יוזמה. בהצלחה!

מחר בערב! (יום שני)../images/Emo166.gif

מחר בערב אמור להיות זמן טוב כמו כל זמן, בהתחשב בעובדה שאנשים עובדים ולוקח להם זמן לחזור מהעבודה ננסה להיפגש באזור20:00? או שאתם רואים חדשות, מה אתם אומרים?

יום ב´, 20:00 (בערך)בואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני סתם מנסה למשוך את תשומת הלב של כל מי שלא קרא עד עכשיו...

למעלה