מתי ?

מתי ?

מתי תתבגרי ? מתי תביני שלא תמיד מה שאת רוצה , יתקיים ? מתי תיקחי את כל מה שיש כאן בפרופורציה נכונה? מתי תלמדי לחשוב לפני שקופצת ? מתי תלמדי לקרוא לפני ששולחת ? מתי תדעי לשים גבול לעצמך , כך שאנשים ירצו לגשת עד אלייך? מתי תביני שיש חיים מאחורי המסך הזה , ולפעמים הם לא כוללים אותך ? מתי תלמדי לשחרר את החבל , בכדי שירצו לתת לך שוב את המושכות לידיים? עוד משהו , תפסיקי לילל כל הזמן , את כמו אותו רקדן שאומר "הרצפה עקומה" , והוא בכלל עם רגל אחת בגבס... מתי? ורק אז , אולי , ממש אולי , תוכלי ל"שמור" על אותם האנשים , להם את רוצה לקרוא חברים ....

קרנושה

New member
אני יכולה לחשוב .....

על אחת שעונה על כל הנ"ל.... כשקראתי ידעתי-זאת היא!! ואם היא האחת שלך גם אז אומר לך ש: NEVER!! ואם היא לא אותה האחת אז....ההתאמה מדהימה!!

מתי בדיוק הגמל יראה את דבשתו../images/Emo13.gif

בעל חנות אחד, ברחוב הראשי של העיר, נהג להתלונן תמיד על בעל החנות שמעבר לכביש: "איזה חנות מגעילה יש לו לאיש הזה! ממש בושה להיות שכן שלו. תראו את חלון הראווה שלו כמה מלוכלך!! כשנמאס לסובבים אותו לשמוע את קיטוריו התמידיים, תפסו אותו לשיחה ידידותית ויעצו לו בעדינות שאולי כדאי שהוא ינקה קודם את חלון הראווה שלו.. בעל החנות לקח את הערתם לתשומת ליבו, ולמחרת דאג שחלון הראווה שלו ינוקה נקיון יסודי ויבהיק כמו מראה. בסוף היום, כאשר ישב עם חבריו בבית הקפה השכונתי, הוא כבר זימר זמירות שונות מן הניגון הקבוע שלו: "ראיתם את השכן המתחרה שלי? אני לא יכול להאמין לזה! רק ראה שניקיתי את חלון הראווה שלי, הוא רץ וניקה מהר גם את החלון שלו. אתם צריכים לראות איך זה מבריק עכשיו!! נו, בטח... איך הגמל יכול לראות את הדבשת שלו... < והדבשת שלו מספיק גדולה>

קרנושה

New member
אני מצטערת שנכנסתי....

לשרשור הנ"ל...פעם בשבועיים (אם לא יותר) אני מבקרת כעת בפורום הנ"ל וגם נכנסת למקום לא לי. כוונותיי היו שונות...כוונותיי היו שההיא אכן לוקחת את המדיה הזאת אישית יותר מהמתבקש ומזה היא נפגעת בסוף!! אין בכוונתי להכנס באמצע התנגחויות ולא נוקטת עמדה... לו ידעתי שההודעה המקורית מסתתרת מאחוריה כוונות לפגוע לא הייתי אומרת את שאמרתי....כוונותיי היו שונות בעליל... סיימתי את המקצה היומי שלי לפורום הנ"ל!

גל ים..

New member
מתיי תביני שאסור לפגוע באנשים ....

אם יש לך טיפה של כבוד אחרי מה שאני כתבתי לך בפרטי יכולת להחליק ולהעביר דף ואת הקריזות שלך.....כולםםםםם קוראים את כל הפורומים כולל הייד פארק תפוז וגם אם צריך את וואלה נענע והשד יודע מי.... אבל לא לך מותר להגיד הכל גם אם נדמה לך שאת הכי צודקת בעולם...מילותייך לא מופנות אליי ...מילותייך לא מופנות אל החלל כך סתם כשיר או כמאמר ...מילותייך נכתבו אל אדם שאין לי מושג מיהו..אין לי מושג למה ...ואין לי שמץ של מושג למה את ממשיכה באותו הכיון במקום לשנות את דרך מחשבתך.. הכרתי אותך אחרת שונה..הכרתי אדם אחר לפני שנתיים או פחות ..אדם רך ענוג אדם מקסים ונפלא...לא יודעת איזה חתול שחור עבר בינך לבין אותה האישה..אבל ניחנת בחוש הומור באהבה ברוך ובחום... השתן עלה לך לראש סליחה על הביטוי...בגלל מה יקירתי?? הכתיבה שלך?? בגלל שפתאום קוראים את השירים שלך ואומרים וואו היא כותבת לא רע..והתמונות שהיא מביאה פשוט מדהימות ונפלאות.... אז מה קרה כבוד ויוקרה שינו אותך?? דע מאיפה באת ולאן תלך כך אמרו חז´ל !!! דע מי אתה ובפני מי תעמוד יום אחד כדי לספר לו מה עשית במשך חייך.. יש עוד הרבה דברים שאמרו חז´ל שמישהו פשוט שכחחחחח!!! לעולם אל תפגע בחברך ולא תשים אותו במצב שבו יראה כל כך פגיע ורגיש.. לכולם יש לב ונשמה...לכולם מגיעה סליחה מחילה וכפרה גם אחרי יום הכיפורים... אין לי איתך שום ריב או מדון לא מהעבר לא מהעתיד ולא מהווה..אני רק מנסה להבין איפה נעלמת במשך השנתיים האלו ומה גרם לך להרגיש שאת יותר נעלה מכולם?????????. היהירות אם כל חטא..יש לך מה לומר או מה לפגוע עשי זאת למען השם בפרטי.. תגמרו את הסכסוכים שלכם שם כי שם מקומם... וכן שבוע טוב וערב טוב גם לך מאחת שהיתה כמעט בכל ההצגות בעיר גם הטובות וגם הגרועות.. שהאמינה שהאדם הוא מקסים נפלא ואמיתי... השתנת ילדה ... מגל ילדה בנשמה...

גל ?

מה קרה ? חסמתי אותך במסרים , אז היית צריכה להקיא את נשמתך כאן ... שמישהו יביא שקית הקאה בבקשה.

גל ים..

New member
להקיא.??? נו שויין אגיט שאב´ס

יש לך מילים מההפטרה ממי...לכי לקרוא שוב פעם את מה שכתבתי לך שם...מחדשששששששששששש!!!!!לקרוא אישה לקרוא ....לא רק לדפדף בתמונות או בכתוב...לקרוא ככתוב אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך!!! כמו שכתבתי לך השתנת ...למה אולי בגלל האינטרדרק???? אולי בגלל קצת תשומת לב מאיזה כמה ילדוד´ס??? בחייאת אישה אל תקשקשי בקומקום ....את אישה ברמ´ח אברייך בדיוק כמוני..יש לך בעייה עם מישהי לכי אליה תדפקי בדלת ותגידי לה הכל בפרצוף כמו בן אדם מהישוב...לא ברברת וקשקשת של מילים... ושוב כולםםםםם יודעים למי זה נכתב ..למה זה נכתב..ומה בדיוק התכוונת בכתיבה אז למה לא כתבת מהתחלה את שמה??? פחדנות?? בחייאת אל תשחקי משחקים מלוכלכים ....עברת את הגיל הזה מזמן..ושוב לא מגנה עליה אני רק הצופה מהצד שרואה מה שאנשים מסוגלים לעשות לאדם אחר ולו רק בגלל מה??? לאלוהים פתרונים... גל

עוד שקית בבקשה.....

את לא מכירה אותי , אף פעם בחייך לא פגשת אותי , ואת החלטת על דעת עצמך שהשתנתי... כמו שהחלטת שאני עוברת על איזשהו חוק שנקרא "ואהבת לחברך כמוך".... אז תעשי לעצמך טובה גל , רדי מהעץ עליו טיפסת , ותפסיקי לנסות להבין משהו שאין לך יד ורגל בעניין ... לכי הילחמי את המלחמות שלך, אל תהיי אביר בשיריון נוצץ של מישהי אחרת . זאת תגובתי האחרונה לך .

<מה אני מתערבת בכלל....>

אבל, מקומם אותי, שאנשים מתערבים בעיניינים לא להם. ו....גל חמודה, זה בטח לא עניינך, אלא אם את מחפשת לריב, שזה משהו אחר. שנתיים.....את יודעת מה זה שנתיים בחייו של אדם? אולי בנסיבות שהיכרת את פשוט אישה, היא יכלה להרשות לעצמה לחייך? אולי מעיב על חייה איזה ענן קטן של עצב? אולי קרה משהו בגינו היא אולי נדמית לך מרירה? שיט, מאיפה הביטחון הזה ששתן עלה לראשה? לי זה דווקא נראה כמו דמעות בעיניה. זהו, לא מתערבת יותר.

גל ים..

New member
למה אני מתערבת אני אסביר לך ....

כפי שאמרתי אני עוקבת אחרי הפורומים מהסיבות שלי... והסיבות שלי רבות מאוד ..אני רואה דברים וקוראת גם בין השיטין..למה כי ככה לימדו אותי החיים..!!תמיד לקרוא מה שכתוב בין המילים לא מעליהם..וכשראיתי את המכתב הזה והוא הופיע מייד אחרי שרשור מסויים והוא הופנה באופן בוטה לאדם מסויים ולאחר מכן אחרי שיחה בפרטי והבהרה מה דעתי על כך שזה לא מנומס ופוגע ואחרי שיחה או העברת אינפורמציה ..ובדיוק שתיי ד´ק אחר כך אותו המכתב בדיוק מופיע פה כהודעה ראשית הרתיח אותי.. אכן אשת שלום אני ולמרות המריבות בהם הייתי בהם תמיד לחמתי מתוך חופש הביטוי וחופש הפרט ...הכי קל להלבין פני אדם ברבים ולהגיד שאני שה תמים..שאני אדם ישר רודף צדק..הכי קל להכאיב ולפצוע במילה אדם אחר...ולגייס עוד ועוד אנשים כדי שתיראה שאתה חזק וצודק... בכל מריבה יש צד חלש ויש צד חזק..יש צד פגיע ויש צד שפוגע..לכן אמרתי שבעיות לא פותרים על גביי הפורום אלא בפרטי...או פשוט להגיע לאותו האדם לשיחה ... זו דעתי וכך נהגתי כל חיי..כפי שאמרתי מעולם לא ישבתי איתך על כוס קפה..מעולם לא הכרנו פנים מול פנים...הכרתי אותך דרך המילה הכתובה..למדנו להכיר במקום אחר זמן אחר בתנאים אחר בתקופה אחרת..כיבדתי והערכתי אותך ...גם ראיתי בך חברה ושוחחנו גם בטלפון כמה פעמים.. לכן דיי היה תמוהה בעיניי שבחרת בדרך אחרת להביע את זעמך על אותו האדם..חשבתי שאולי תתעלי מעל עצמך והכעס שלך לא יגרום לך להכאיב לאדם אחר גם אם את חושבת שאת צודקת.. לכן בעצם הגבתי כפי שהגבתי ...גם אני הייתי בסרט הזה..גם אני היתי המותקפת לא פעם ובטח לא באשמתי ...אבל בחרתי בדרך אחרת ליישוב סכסוכים.. לא באתי לריב איתך ולא לחנך אותך ..פשוט הרמתי גבה בגלל שהכרתי אדם אחר.. כמו שאמרתי השתנת לי במשך השנתיים ..ואכן אנשים משתנים וזה דיי כואב.. כשתקראי את דבריי בדיוק תביני בדיוק ולא בערך מה בדיוק רציתי לומר לך..ואיפה בדיוק רציתי לגעת כדי להסביר לך ובמיוחד שאת מכירה את הלך מחשבותיי.. גל

למעלה