מתי

מתי

מתי יהיה פה שקט? לא רוצה אקשן. לא רוצה פיצוצים . לא רוצה יריות בצרורות. לא רוצה גזירות כלכליות. לא רוצה מבזק כל חצי שעה ועדכון כל שעה. לא רוצה מאבטח על כל 3 סועדים. לא רוצה פרשנים צבאים במעמד של מלכים. לא רוצה סאונד דרמטי בתחילת החדשות. לא רוצה איום ממדינות סובבות. לא רוצה לחשוש לצאת לרחובות. לא רוצה להרגיש בטוח יותר בחו"ל. לא רוצה להרגיש לפני המבול. לא רוצה עדי ראיה נרגשים. לא רוצה לממן מושחתים. רוצה שיהיה פה משעמם ! רוצה שהאקשן הגדול יותר יהיה רק במיטה, ושהטלוויזיה תהיה דוממת, ליותר מדקה.

ירון 38

New member
את ברקדיקסטית????????

עולם הפוך כנראה...... את קוראת לעצמך ברדיקסטית ואת כל כך צודקת בבקשה הפשוטה והמתבקת שלך, מי יתן ויהיה משעמם כאן 40 שנה ירון מת להשתעמם

מפונקת1

New member
../images/Emo92.gifברדקיסטית

גם אני לא רוצה גם הבן שלי לא רוצה.. גם הבת שלי לא רוצה.. גם השכנה שלי לא רוצה.. גם השדרן מהטלוויזה אינו רוצה.... ולאף אחד אין פתרונות איך יוצאים מהמצב הזה, ברדקיסטית הברדאק חוגג במדינה למרות שאיננו רוצים, חוצפן "הילד" אה? מי ייתן ונגשים את המשאלה לשקט ושלווה בזאת מדינתנו הקטנה כל טוב לך

לכן......

אני התנתקתי מהקופסא .... לא מקשיבה לחדשות.... לא קוראת עיתונים.... תגידי בת-יענה .... מסכימה ! האנרגיות הטובות שלי חשובות לי הרבה יותר מאשר להיות מעודכנת במה שקורה כאן בארץ שהולכת ומתפוררת לעפר ואפר... ואולי כמו עוף החול האגדי נקום מחדש לאחר שהכל יגיע לסופו , שנראה עכשיו הרבה יותר קרוב מאתמול ורחוק יותר ממחר....

ירון 38

New member
פשוט אישה......התוודות קצרה שלי

היום באתי הבייתה מיום מילואים, הייתי בבסיס צבאי כל היום, אין רדיו, אין טלביזיה, אין חדשות, הגעתי בשעה 17.45 אשתי שאלה אם אני יודע או שמעתי מה קרה!!!! לא... עניתי בפשטות, מה קרה? ארבעה פיגועים היא אומרת לי, ישבנו לראות "ערב חדש" של ערוץ 2 בשעה 18.00 ועכשיו אני שואל אותך פשוט אישה "אם לא נראה טלביזיה או נתחמק מהחדשות" הן לא יקרו???? ירון מחכה לתשובה

בוא אשאל אותך......

ואם תראה ... ותשמע... ושוב פעם תקרא... מחר זה לא יקרה שוב?... לבבות שלמים נקרעים לרסיסים .... בתים שלמים קורסים ... פעם הייתי נצמדת כל פיגוע לכל תקשורת שהיה מדווחת על זה ... בכי היה דבר שבשיגרה כל פעם כשהתמונות היו מופיעות על המסך , הנה אם שלא תוכל לחבק את פרי בטנה , הנה אב שלא יוכל להוביל את בנו לחופה , ועוד מחזות קורעי לב , שלמרות שלא היו קורבים אליי בקשרי דם , היו מרוקנים אותי נפשית .... אז נכון , פיתחתי לעצמי עור "עבה" , אבל זה רק בכדי לשרוד בבריאות נפשית עם המשפחה הקטנה שלי .... עד יעבור זעם .... ואני לא מתנצלת על זה , כל אחד בוחר את הדרך הכי נכונה בשבילו להתמודד עם המצב שקיים כרגע בארץ. "

ירון 38

New member
פשוט אישה

את צודקת וזכותך להגיב כפי שאת רוצה, ערב טוב שקט ונעים לך ירון מאחל לך לילה טוב והולך לצעוד שעה שלמה

נשית~37

New member
הן יקרו...

אבל למה לנו לדעת הכל? כל יום? כל שעה? אני באופן אישי ביטלתי את המנוי לעיתון, אפילו בסופי שבוע כבר הפסקתי לקרוא את הכותרות. רק מוספים. חדשות...פעם ביום להתעדכנות מהירה וזהו. לדעתי, גם זה יותר מידי. (אהלן ירון...וואלה אתה מוכר מאיפה שהוא
)

ירון 38

New member
ערב טוב נשית 37

כן, אני זכור לך משבוע שעבר, קיבלת אותי יפה ואמרת שיש ללחוץ ככה כדי לקבל פרצופים, לחצתי ככה ויצא ככה, איפה הפרצופים שהבטחת לי, כמו כן אמרת שאת אוהבת פלירטוטים ועוד משהו שלא נעים לגיד אז יפה שאת זוכרת אותי, עכשיו אני יוצא להליכה של שעה ומחר, אם הילדים יתנו לי קצת את המחשב אז אשוב אליכם, ירון מחכה לתשובה, אקרא אותה רק מאוחר יותר בייי (קחי נשיקה ככה)

למעלה