מתי????

a r i s h

New member
מתי????

מתי "רשת" יואילו בנדיבותם לשדר סוף סוף את העונה רביעית?????

shelikon

New member
לא ידוע

אבל אם זה כזה מעניין אותך, תשאל אותם, בכל מקרה זה עדיין לא מופיע בלוח השידורים החורפי שלהם...

a r i s h

New member
זה פשוט מרגיז.

אני לא מתעסק עם הורדות וכל זה ואני מחכה לעונה הרביעית. אני בהחלט אשלח מייל לקשרי הלקוחות שלהם. ברגע שאני אקבל תשובה מהם אני אעדכן כאן.

shelikon

New member
לא בטוח שזה ישנה כל כך...

לא נראה לי שמבחינתם שווה יותר מדי להשקיע בסדרה הזאת, גם אם הם קנו אותה הם ישימו אותה מתישהו שייגמרו להם הסדרות הרגילות, התוכנית אף פעם לא הייתה בפריים טיים (יש סיכוי בגלל הרייטינג הנמוך יחסית). אולי יעודד אותך לדעת שיצא DVD בארה"ב עם העונה הרביעית, אז אם אתה כל כך רוצה אתה יכול להזמין. (מה שכן, בעונה הרביעית מעניין ויש מתח אבל יחסית לשלישית היא קצת יותר חלשה)

a r i s h

New member
אני חושב שרשת פשוט נכשלו עם הסידרה הזאת

הם פשוט "קברו" אותה במקום לנסות ולדחוף אותה ולתת לה להצליח

shelikon

New member
צודק

אבל זו לא בדיוק סדרה שמתאימה ללוח השידורים שלהם, לא כולם יכולים לצפות בה (דם/סקס/אלימות...) זו בערך הסיבה שלא חיכיתי עד שישדרו את העונה שלישית/רביעית ונעזרתי בתוכנה הורדה חביבות שמקלות על החיים.

limors2

Well-known member
../images/Emo45.gif

עשיתי את זה מהשלישית, נמאס לי לחכות שהם יואילו בטובם לשדר אותה והלכתי לראות לבד. ואני חושבת שהספקתי אפילו לראות גם את הרביעית עד שהם הואילו בטובת לפנות זמן בלוח השידורים העמוס שלהם בשבילה

q1231

New member
בדיוק כמו שהם עשו עם "סודות החיים"

שכל שבוע היו משנים לה את השעה (דבר שדיי גרם לצופים לוותר על לצפות בה) ולבסוף הופסקה לאחר 2 עונות (למרות שעדיין יש 2 עונות נוספות) ולא נראה לפחות כרגע שהיא תחזור מתישהו.אלא אם ערוץ אחר ירכוש אותה.

RenanaD

New member
אני שלחתי כבר מייל לרשת ../images/Emo131.gif

נראה לכם שהם זיכו אותי בתשובה? ממש
(חוצפה
)

למעלה