לא כל כך הבנתי את השאלות...מתי...
רציתי בבקשה לשאול ממתי אפשר להתחיל טיפול של החזרת עוברים? כלומר כמה זמן מהמחזור?(האם יש לזה משמעות אם לא מקבלים את המחזור באופן טבעי....?) שאלה נוספת לגבי היעדרות מהעבודה לבדיקות דם וזקיקים האם אני זכאית לשעות ההיעדרות האלה לצורך טיפולים תודה...
אני אנסה שוב...לא כל כך הבנתי את השאלות...
אם אין מחזור טבעי- פשוט מסנכרנים אותך בקלות יתרה יחסית לתרומה. ולגבי בדיקות דם וזקיקים- בדיקת הזקיקים רלוונטית לשאיבה, ולא למצב של תרומת ביצית, אם את לא מבייצת- גם אין צורך לוודא שאין ביוץ בבדיקות דם...
היי עינבמתי...
רציתי בבקשה לשאול ממתי אפשר להתחיל טיפול של החזרת עוברים? כלומר כמה זמן מהמחזור?(האם יש לזה משמעות אם לא מקבלים את המחזור באופן טבעי....?) שאלה נוספת לגבי היעדרות מהעבודה לבדיקות דם וזקיקים האם אני זכאית לשעות ההיעדרות האלה לצורך טיפולים תודה...
שאלההיי עינב
בתרומת ביצית כל מה שצריך זה רחם תקין ורירית יפה, כמו שאמרה איוש מדידת זקיקים חסרת משמעות בתרומת ביצית הרעיון הוא דווקא לא לבייץ לפני ההחזרה, הרופא יתן לך תרופות לעיבוי הרירית שבועיים שלושה לפני ההחזרה בנוסף תצטרכי לבצע בדיקת אולטרסאונד מספר פעמים לפני החזרה כדי לראות מה מצב הרירית וגם בדיקות דם. אם יש לך רופא פרטי אז אין סיבה להעדרות אפשר לעשות אולטרסאונד בערב ובדיקות דם עושים מוקדם בבוקר. אם בכל זאת תצטרכי תקחי אישורי מחלה חלקיים (בוקר, צהריים..) מהמרפאה בה את מטופלת. בהצלחה בריזה
האמת שלא בדקתי את זהשאלה
אז זה יורד מימי מחלרה או ימים של טיפולי פוריות אם יש דבר כזה בכלל???
אז זהו שיש ימי מחלההאמת שלא בדקתי את זה
אבל נראה לי שתרומת ביצית יכולה להכלל במכסה של ימי מחלה שמגיעות למטופלות פוריות.
אין סיבה להיעדר בגלל בדיקות דםאז זהו שיש ימי מחלה
ושמעתי שיש ימי טיפולי פוריות שנראה לי שזה משהו נפרד אני לא יודעת בדיוק אולי מישהי יודעת...
אני מאחרת כמעט שעה כל פעם אם ....אין סיבה להיעדר בגלל בדיקות דם
אפשר לאחר לעבודה.אין צורך בימי חופשה גם אחרי ההחזרה.
היישאלה
אז זה יורד מימי מחלרה או ימים של טיפולי פוריות אם יש דבר כזה בכלל???
בדיקות דם וזקיקים עד שעה תשעמתי...
אם אין מחזור יש שתי דרכיםמתי...
כמה ימים מהמחזוראם אין מחזור יש שתי דרכים
או כדורים שאת מקבלת מהרופא עד קבלת מחזור ואחכ פרוגינובה וכו...או ישר פרוגינובה.הצלחה
הי עינב!כמה ימים מהמחזור
אני אמורה לקבל פריגנובה וגסטון...?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.