מתי...

מצב
הנושא נעול.

עינב 112

New member
מתי...

מתי...
רציתי בבקשה לשאול ממתי אפשר להתחיל טיפול של החזרת עוברים? כלומר כמה זמן מהמחזור?(האם יש לזה משמעות אם לא מקבלים את המחזור באופן טבעי....?) שאלה נוספת לגבי היעדרות מהעבודה לבדיקות דם וזקיקים האם אני זכאית לשעות ההיעדרות האלה לצורך טיפולים תודה...

ayoosh

New member
לא כל כך הבנתי את השאלות...

מתי...
רציתי בבקשה לשאול ממתי אפשר להתחיל טיפול של החזרת עוברים? כלומר כמה זמן מהמחזור?(האם יש לזה משמעות אם לא מקבלים את המחזור באופן טבעי....?) שאלה נוספת לגבי היעדרות מהעבודה לבדיקות דם וזקיקים האם אני זכאית לשעות ההיעדרות האלה לצורך טיפולים תודה...
אם אין מחזור טבעי- פשוט מסנכרנים אותך בקלות יתרה יחסית לתרומה. ולגבי בדיקות דם וזקיקים- בדיקת הזקיקים רלוונטית לשאיבה, ולא למצב של תרומת ביצית, אם את לא מבייצת- גם אין צורך לוודא שאין ביוץ בבדיקות דם...

עינב 112

New member
אני אנסה שוב...

אם אין מחזור טבעי- פשוט מסנכרנים אותך בקלות יתרה יחסית לתרומה. ולגבי בדיקות דם וזקיקים- בדיקת הזקיקים רלוונטית לשאיבה, ולא למצב של תרומת ביצית, אם את לא מבייצת- גם אין צורך לוודא שאין ביוץ בבדיקות דם...
אני אנסה שוב...
מסנכרים איך בדיוק כמה ימים מקבלת המחזור אפשר להתחיל בטיפול כלומר בהכנת הרירית?אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון... בכלל שאלתי לגבי כל ההיעדרויות בשביל הבדיקות האם לפי החוק מגיעות לי מ'ס שעות לטיפולי פוריות?

בריזה1

New member
היי עינב

מתי...
היי עינב
בתרומת ביצית כל מה שצריך זה רחם תקין ורירית יפה, כמו שאמרה איוש מדידת זקיקים חסרת משמעות בתרומת ביצית הרעיון הוא דווקא לא לבייץ לפני ההחזרה, הרופא יתן לך תרופות לעיבוי הרירית שבועיים שלושה לפני ההחזרה בנוסף תצטרכי לבצע בדיקת אולטרסאונד מספר פעמים לפני החזרה כדי לראות מה מצב הרירית וגם בדיקות דם. אם יש לך רופא פרטי אז אין סיבה להעדרות אפשר לעשות אולטרסאונד בערב ובדיקות דם עושים מוקדם בבוקר. אם בכל זאת תצטרכי תקחי אישורי מחלה חלקיים (בוקר, צהריים..) מהמרפאה בה את מטופלת. בהצלחה בריזה

עינב 112

New member
שאלה

היי עינב
בתרומת ביצית כל מה שצריך זה רחם תקין ורירית יפה, כמו שאמרה איוש מדידת זקיקים חסרת משמעות בתרומת ביצית הרעיון הוא דווקא לא לבייץ לפני ההחזרה, הרופא יתן לך תרופות לעיבוי הרירית שבועיים שלושה לפני ההחזרה בנוסף תצטרכי לבצע בדיקת אולטרסאונד מספר פעמים לפני החזרה כדי לראות מה מצב הרירית וגם בדיקות דם. אם יש לך רופא פרטי אז אין סיבה להעדרות אפשר לעשות אולטרסאונד בערב ובדיקות דם עושים מוקדם בבוקר. אם בכל זאת תצטרכי תקחי אישורי מחלה חלקיים (בוקר, צהריים..) מהמרפאה בה את מטופלת. בהצלחה בריזה
שאלה
אז זה יורד מימי מחלרה או ימים של טיפולי פוריות אם יש דבר כזה בכלל???

בריזה1

New member
האמת שלא בדקתי את זה

שאלה
האמת שלא בדקתי את זה
אבל נראה לי שתרומת ביצית יכולה להכלל במכסה של ימי מחלה שמגיעות למטופלות פוריות.

עינב 112

New member
אז זהו שיש ימי מחלה

האמת שלא בדקתי את זה
אבל נראה לי שתרומת ביצית יכולה להכלל במכסה של ימי מחלה שמגיעות למטופלות פוריות.
אז זהו שיש ימי מחלה
ושמעתי שיש ימי טיפולי פוריות שנראה לי שזה משהו נפרד אני לא יודעת בדיוק אולי מישהי יודעת...

אין סיבה להיעדר בגלל בדיקות דם

אז זהו שיש ימי מחלה
ושמעתי שיש ימי טיפולי פוריות שנראה לי שזה משהו נפרד אני לא יודעת בדיוק אולי מישהי יודעת...
אין סיבה להיעדר בגלל בדיקות דם
אפשר לאחר לעבודה.אין צורך בימי חופשה גם אחרי ההחזרה.

SIGAL40

New member
היי

שאלה
היי
היי עינב לפי החוק מגיעים לך ימי מחלה בשל טיפולי פוריות וכן אסור למעביד שלך לפטר אותך כל עוד את בטיפולים זה כמובן בהנחה שהודעת לבוס שלך שאת בטיפולים... ב ה צ ל ח ה !!!

בדיקות דם וזקיקים עד שעה תשע

מתי...
בדיקות דם וזקיקים עד שעה תשע
בבוקר,אם יש צורך את מקבלת אישור על ביקור במרפאה .

אם אין מחזור יש שתי דרכים

מתי...
אם אין מחזור יש שתי דרכים
או כדורים שאת מקבלת מהרופא עד קבלת מחזור ואחכ פרוגינובה וכו...או ישר פרוגינובה.הצלחה

אדוינה

New member
הי עינב!

כמה ימים מהמחזור
אני אמורה לקבל פריגנובה וגסטון...?
הי עינב!
את מתחילה ביום השני של המחזור ה"כבד",לקחת פרוגינובה/אסטרופם למשך 5-20 יום בממוצע,תלוי בעובי הרירית. במקביל מכינים את התורמת וביום השאיבה שלה ,או ביום ההפריה,את מתחילה לקחת,גם אוטרוגסטן/ גסטון/אנדומטרין וממשיכה לקחת את שניהם עד שבוע 12 להריון. ביום ה14 מההפריה- בדיקת בטא. יש ווריציות נוספות על הטיפול הבסיסי הזה,כל רופא והתוספות שלו. שיהיה לך המון הצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה