בואי נעשה סקר אבל קודם תגידי איזה ארטיק את אוהבת?
ק קושקושית מתולתלת New member 23/3/06 #11 הרגע סיימתי תארטיק ארטיק חלב אלא מה???? תותי פרוטי, וניל וכו'... רק לא אלא עם כל הפיצפוצים וכמובן ארטיק קרח לא חשוב באיזה טעם רק לא חריף!!
הרגע סיימתי תארטיק ארטיק חלב אלא מה???? תותי פרוטי, וניל וכו'... רק לא אלא עם כל הפיצפוצים וכמובן ארטיק קרח לא חשוב באיזה טעם רק לא חריף!!
Z zoomex New member 23/3/06 #12 אני פה לכל חובבי הכלבים אנא פנו אליי לאימוץ כלב מכל סוג שתבחרו , הם יפים ועצובים ומחפשים בית חם.
ק קושקושית מתולתלת New member 23/3/06 #16 ../images/Emo107.gif האו האו טוב שיש מי שדואג להם כל הכבוד לך!
F fcolors New member 24/3/06 #23 בעיקרון אני יושב תמיד ליד המחשב כי זו עבודה שלי עיצוב אלבומים דיגיטלים במחשב, ורק בהפסקות שלי מעיצובים אני כאן בפורום כדי להנות מהכייף איתכם
בעיקרון אני יושב תמיד ליד המחשב כי זו עבודה שלי עיצוב אלבומים דיגיטלים במחשב, ורק בהפסקות שלי מעיצובים אני כאן בפורום כדי להנות מהכייף איתכם
ק קושקושית מתולתלת New member 24/3/06 #25 בעיקרון אתה כל הזמן במחשב ובהפסקות אתה פה? ז"א שהרבה זמן לא הייתה לך הפסקה... התגובה שלך קצת התעקבה העיקר שיש עבודה! נ.ב יש לך עבודה מעניינת אני אוהבת את זה!
בעיקרון אתה כל הזמן במחשב ובהפסקות אתה פה? ז"א שהרבה זמן לא הייתה לך הפסקה... התגובה שלך קצת התעקבה העיקר שיש עבודה! נ.ב יש לך עבודה מעניינת אני אוהבת את זה!