מתי??

rmpardes

New member
תודה גם לך ../images/Emo13.gif מאיפה אנחנו מכירים?

תחשפי פרטים חופשי... מקסימום את יכולה במסר. מי את
??

mc bige

New member
אני עברתי יום ראשון בחולון

ועדיין לא עדכנו, אז שב בשקט יום שלישי

rmpardes

New member
אני שמח לשמוע

כי חששתי כבר שזאת הייתה טעות ברשימה שהם פירסמו בחלון :)

karen17

New member
היי מאק ביג!!

המבורגר קטן, שומע?
אז ככה, התקשרתי אליהם היום בבוקר הם לא עדכנו אותי המעצבנים האלה, אני לא רשומה במחשב וגם לא ידיד שלי שעבר יום ראשון את הטסט, כמוך, לפני שבוע....בקיצור אתה לא היחיד
היא אמרה לי הפקידה להתקשר עוד כמה ימים ולשאול שוב אם עדכנו אז זה מה שאני אעשה, תנסה מדי כמה ימים להתקשר ולראות... תעדכן אותי אם קיבלת! בהצלחה לך

mc bige

New member
לא מאק!! M C!!

חפיף בקיצר תודה גם אני התקשרתי לשם היום, גם לי אמרו שעדיין לא עדכנו, תמשיכי לעדכן פה כל יום, אני גם יעדכן כל יום.... שאלתי את הפקידה אם אפשר לסוע לחיפה לבקש אז היא עושה לי לא, אז שאלתי למה, אז היא אמרה שבגלל שלא עברתי שם את הטסט, אני חייב לקחת את הרישיון רק באזור שעברתי, בולשיט, כי תלמיד של המורה שלי נסע לחיפה והביא משם....בקיצר נראה עד יום רביעי ככה אם לא, אז אני נוסע לחיפה :) כוס אמק עם חולון!!!!!

rmpardes

New member
טוב חברים אז עידכון

לי הם אמרו בטלפון שזה לא מעודכן, שלחתי את אמא שלי
להתקשר. לה פתאום הם אמרו שזה מעודכן במחשב. שאלתי אם אפשר לנסוע לחיפה, התעקשו שלא. לא הקשבתי, עליתי על רכבת ונסעתי למשרד הרישוי שבצ'ק פוסט. תוך 2 דקות מרגע שנכנסתי יצאתי עם רישיון ביד! בהצלחה לכם!

mc bige

New member
אוהב אותך!!!!!!!!!

שניה אז אמא שלך התקשרה אליהם, והם אמרו שזה מעודכן? ואז מה?! תסביר תסביר כי אני התקשרתי ואמרתי להם שאני רוצה לסוע לחיפה אמרו ליש אני לא יסע כי לא יוציאו לי כי לא עברתי שם טסט ואני יכול הוציא את הרישיון רק בחולון !?

rmpardes

New member
אז ככה

אני התקשרתי ב13:27 ואמרו לי שהם מצטערים וזה עדיין לא מעודכן. אמא שלי, בלי לדעת שהתקשרתי, התקשרה בעצמה ב13:46 ואמרו לה שישלחו לי בדואר ושזה מעודכן במחשב. עכשיו יש 2 אפשרויות.. או שהם משקרים לנו ולאמא שלי החליטו משום מה לומר אמת, או שפשוט בעשרים דקות האלה עידכנו את זה. לגבי חיפה, אם במוקד 1-700 יגידו שזה מעודכן במחשב ושהם שולחים בדואר, זה אומר שגם בחיפה יראו את זה, ובאותו שלב אתה יכול לנסוע לחיפה לקחת את זה. רק תבדוק את השעות פתיחה לפני שתסע, ואם תרצה הנחיות איפה זה, אז שלח מסר. אני מציע שאם מוקד ה1-700 אומר לך שזה לא מעודכן, לא תוותר ותדרוש לדבר עם מנהל או משהו בשביל לגרום להם לבדוק טוב. אתה יכול גם לבקש אולי מהמורה שלך לבקש מהם לבדוק מה קורה עם זה. לדעתי, אם תתקשר מחר זה יהיה כבר מעודכן ותוכל לנסוע לחיפה. שים לב, הם עובדים רק עד 1:30 או משהו כזה כל יום.

rmpardes

New member
אגב

אני כבר הכנתי תוכנית להתחנן שיסכימו לתת לי למרות שאני לא מחיפה, אבל בסופו של דבר לא אמרו מילה. שאלו אותי "אתה גר ב.... חולון"? אמרתי כן והדפיסו לי בלי לשאול מילה.

mc bige

New member
חח סבבה....

יום שלישי אני יסע לשם............. לפי מה שהבנתי הם פתוחים אחרי הצהריים יום שלישי לפי מה שרשום באינטרנט באתר של משרד הרישוי.... אני מחר יתקשר נראה מה הם יגידו מה התכוונת להגיד להם אם נגיד לא היו נותנים לך?

rmpardes

New member
מממ

נכון, יום ראשון ושלישי פתוח אחה"צ. אבל אם כבר אתה מחכה עד יום שלישי, אולי כדי לך להתקשר מחר בבוקר, לבקש שישלחו לך... אולי עד יום רביעי בבוקר זה כבר יהיה אצלך. מה התכוונתי להגיד? קודם כל, אין סיבה שתחשוב על זה, כי הם נותנים לכל מי שבא, אז אל תדאג לדעתי, הם בכוונה מורדים בהסתדרות... ובכל זאת... חשבתי להגיד שאני גר אצל סבא וסבתא שלי שגרים בחיפה או משהו כזה... אבל זה לא נכון מוסרית לשקר!
אז החלטתי לבסוף רק להתחנן.

buzzeron

New member
אמממ...

אוקיי, אז פעלתי בעצתכם, התקשרתי ל1-700 הזה, ענו לי שם, אבל היתה להם תקלה במערכת. ננדנד להם מחר בבוקר... הוי, איך ננדנד להם!! חיחיחי "תקלה"... זוהי קונספירציה חברים, קונספירציה!

buzzeron

New member
חולון אימפריה

מעניין שחצי מהאנשים פה מחולון. נכון, משרד הרישוי בחולון כולל את כל החובתניקים ואת דרום ת"א, אבל עדיין... נניח והיא אומרת לי שעודכנתי במחשב, זה אומר שהם ישלחו לי את הרישיון אחרי יומיים-שלושה? לא ממש בא לי להדיר רגלי לחיפה... היי, שניה! זה חייב להיות אני זה שלוקח את הרישיון שלי? חיחיחי בחיפה אין עיצומים?

למעלה