מתי??

buzzeron

New member
מתי?? ../images/Emo35.gif

אוקיי, אז עברנו טסט ביום חמישי, אתמול. תוך כמה זמן, לפי דעתכם, נקבל את הרשיון הזמני?? עד מתי ישאר האוטו מושבת? עד מתינבדוק פעמיים ביום את תיבת הדואר? עד מתי נישגה בחלומות? מתי נוכל לעשות סיבוב, לסוע לחברה, לדפוק 100 מחוץ לעיר?? מה אתם אומרים?

SeanZoR

New member
גם אני עברתי אתמול

והמורה אמרה לי שהיא תביא לי את הרישיון או ביום ראשון או שני אני לא יודע מה איתך , אבל זה כבר הרבה הרבה פחות מטריד אותי מתי אני אקבל את הרישיון , העיקר שעברתי...

buzzeron

New member
באמת לא מטריד

אבל אני כבר מת לעלות על האוטו, ומשרד הרישוי (לפחות בחולון) עושה שרירים וזה עולה לי על העצבים. אני שוקל פעולת תגמול הכוללת רובה שוט-גאן, מטוס אף16-איי חדיש ופצצה במשקל טונה... אולי נוכל למשוך בכמה חוטים...

OMRI666

New member
התקשרת אליהם כבר?

אם לא, אז אתה מחכה לשווא וכדי, שתתקשר (המספר מופיע בטאג-ליינס). אם כן, אז הוא בד"כ מגיע 2-3 ימי עבודה אחרי ההזמנה, ז"א, שאם נגיד התקשרת היום, הוא בטח יגיע ביום שני-שלישי...

SeanZoR

New member
הוא עבר טסט אתמול

אולי הוא יקבל את הרישיון ביום ראשון?

mc bige

New member
עברת טסט במשרד הרישוי בחולון?

אני מחכה כבר מיום ראשון לרישיון, עוד לא עדכנו אותי אפילו במחשב שם, יענו המלווה לא התחיל לי אפילו, ועוד שני חברים שלי שעברו לפני שבוע וחצי כבר, גם הם לא קיבלו ולא הכניסו אותם למחשב עדיין.... בקיצר אם אתה נבחנת בחולון! בבבבבבבקשה תחזור תשאיר פרטים מה עם הרישיון שלך וזה כי זה באמת חשוב לי לדעת! תודה

rmpardes

New member
גם שאתה מתקשרים ל1-700

אומרים לכם שעדיין לא עידכנו את זה במחשב??!

mc bige

New member
כן גם שם

כל יום אני מתקשר שלוש פעמים אומרים שעוד לא הכניסו אותי למחשב, עוד לא עדכנו שעברתי

karen17

New member
אותה בעיה

אני אישית עברתי יום חמישי טסט ועדיין לא התקשרתי כי אני עדיין באופוריה נזכרתי להתקשר היום אבל כאילו הם לא עובדים מן הסתם!!! אני אתקשר יום ראשון על הבוקר, first thing! מקווה בשבילהם שהם עדכנו אותי!!! גם אני מחולון אגב.... ידיד שלי עבר טסט בכלל יום ראשון, באותו שבוע שלי ועדיין לא עדכנו אותו בכלל במחשב, כלומר כפי שאתם יודעים שבוע עבר ועדיין לא מתחיל לרוץ המלווה.... טוב מחר אני אתקשר בבוקר ואשאיר כאן הודעה מה נסגר.... בכל מקרה שמעתי שהעיצומים רק מחריפים אז זה לא עוזר לנו במיוחד, הכל מתעכב וזה....טוב נראה כבר מה יהיה....

mc bige

New member
ידיד שלך בדיוק כמוני!

גם אני עברתי טסט ראשון, ביום ראשון, בחולון -חרוזים :) בקיצר גם אותי עדיין לא עדכנו קרןתעשי לי טובה תעדכני פה כל יום אם ידיד שלך עדכנו אותו במחשב, או מה איתך אם עדכנו אותך!! תודה :) והרגעת אותי עכשיו שגם ידיד שלך עבר לפני שבוע והוא לא מעודכן אפילו, חשבתי שזה רק אני!

karen17

New member
חח אין בעיה!!../images/Emo45.gif

אל דאגה אתה לא היחיד.... יאוו ידיד שלי מה זה עצבני מהם כבר חבל על הזמן!!! אני רק עכשיו עברתי טסט אז פחות אכפת לי אבל זה מתחיל לי אט אט... אני אודיע מה נסגר איתנו מחר!!! העיקר אתה יודע שעברת טסט!!!! 95% עברת... יהיה טוב!

SeanZoR

New member
טוב לגור בחיפה...

הרישיון מגיע בזמן , מהיידים של המורה לנהיגה

Krishi

New member
אני לא מבין מה הבעיה שלכם?

קחו רכבת/אוטובוס/אבא עם אוטו או כל אחד אחר עם אוטו ותסעו לחיפה לקחת את הרישיון!!!!!

mc bige

New member
אין!!!הייתי נוסע!!אבל הם קודם כל

צריכים להכניס את השם שלי למחשב שעברתי!! אני לא מעודכן במחשב שעברתי בכלל... אם הייתי מעודכן מזמןם הייתי נוסע לחיפה!

karen17

New member
חח אולי זה נשמע דו משמעי....

התכוונתי לומר ש95% מתהליך הוצאת הרישיון כבר עברת בזה שעברת ת'טסט. הכי חשוב זה לעבור את הטסט, תסכים איתי? לקבל את הרישיון בפועל זה לא כזה דורש מאמץ, אלא קצת זמן וסבלנות... נאלץ להאזר בסבלנות, אולי קצת איומים פה ושם לא משהו רציני

rmpardes

New member
אני עברתי יום שלישי בחולון

ועדיין לא עדכנו, אז שב בשקט יום חמישי

karen17

New member
למי אמרת שב בשקט?../images/Emo46.gif

חחחחח אני מכירה אותך רם פרדס!!! למדת במקווה ישראל....לא אחשוף עוד פרטים...
ואיי כל הכבוד תתחדש לך על הרישיון! מקווה שלשנינו יגיע הרישיון בהקדם
בהצלחה לך בכל מקרה

למעלה