מתי EVERYTHING יצא?

מתי EVERYTHING יצא?

כל יום שני על הטלוזיה, צמוד ל- MTV בתקווה שזה יהיה שיר FRESH (כל שעה עגולה).... כבר מנובמבר אני מתבאס... זה התחיל עם SHUT UP הגועל של BLACK EYE PEE משהו ממש לא מעניין השם שלהם ובגלל זה הוא לא ממש נכון. אחרי זה TOXIC של ספירס.... אני משתגע!!!!!!!!!!!!!! יאלה שיצא מחר בשבילנו...

Lotzifer

New member
יאיי! יום וחצייי!!!!!

איזו היתרגשות!!! חברים שלי מיסכנים, כל דקה בערך אני אומרת להם עוד כמה זמן יוצא הסינגל.... חיחיחי.....

Not The Doctor

New member
אנשים הייתה לי היום יומולדת (:)

היום יום-הולדת היום יום-הולדת היום יום-הולדת ליייי... NTD.

j u n k

New member
מזל טוף! ../images/Emo24.gif

הרבה אושר ועושר יושר וכושר.

Not The Doctor

New member
:) תודהדה

חחח אנשים לא ידעו שיש לי יומולדת היום הם באו אליי כזה: "מה?? יש לך יומולדת?? למה לא אמרת!!? טוב, אני אביא לך מחר משהו..." חפיף אני תמיד הייתי אינביזבל
... כמו הזאתי מה שמה... מ"יומני הנסיכה"... אחלה סרט ד"א!!! רוצו לראותו!! NTD.

AlanisJunkie

New member
../images/Emo49.gif

וגם אני חושב ש"יומני הנסיכה" זה אחלה סרט. אין מה לעשות, אני חובב סרטי לוקרים מושבע. :)

Not The Doctor

New member
מישהו מכם ראה ת'סרט:

"הצרחה"? זה פרודיה על "הצעקה" סרט פשוט מצחיקקקקקקקק קורע, מפיל, שופך, גומר, מוחק פצצות גרעניות לחמניות, פיצוחים מלוחים ל... לא יודעת.. סתם המצאתי... NTD. נ.ב: שמתם
שאני ילדה לא קשורה??? איך מיומולדת הגעתי לסרטים לעזאזל??!!

j u n k

New member
ואם כבר מדברים על סרטי בנות...

הרגע ראיתי איזה ין שוטרת עם סנדרה בולוק פחחח סרט מותק והמלצה חמה "לנשק את ג'סיקה סטיין" סרט חובה

Rוית

New member
ראיתי אותו יום שישי

את לנשק את ג'סיקה סטיין.. סרט חביב, הרעיון לא רע, אבל היה צריך להיות סוף אחר!!!
אבל אין ספק, סרט נחמד ביותר..

j u n k

New member
אחח איזה ראש איזה ראש... יוסל'ה

ואני חשבתי שאני גסה

AlanisJunkie

New member
ואם כבר סרטים, אני ממליץ על...

St. elomo's fire, שקניתי בסופ"ש האחרון. סרט מהבמאי ג'ואל שומאכר, שנעשה במסורת סרטי שנות ה80. קבוצה של שבעה חברים שזה עתה סיימו את לימודי הקולג' מגלים שלסלול את דרכם בחיים זה הרבה יותר קשה ממה שהם חשבו. אני חושב שכל מי שסיים תיכון יתאהב בסרט הזה מייד. זה יזכיר לו כל כך הרבה. את הטיפוסים, את הקשר שלאט לאט מתנתק, וגם אם נשאר קצת הוא לא כמו שהיה. וכמובן שכל השינויים שחלים על אנשים אחרי הקולג'-תיכון וואטבר, שלפגוש אותם פתאום לאחר תקופה מסויימת זה לפגוש בעצם מישהו אחר.

למעלה