מתי ASP יציג הודעות

havlaz

New member
מתי ASP יציג הודעות

שגיאה מובנות? <code> Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver]General error Unable to open registry key `Temporary (volatile) Jet DSN for process 0x7dc Thread 0x8a4 DBC 0x27640ac Jet`. </code> השורה המקוללת c.open DSN כמה שורות לפני.. DSN = ``DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=`` & Server.Mappath(``filedata.mdb``) set c=server.createobject(``adodb.connection``) c.open DSN

אני חושב שהתקלה הזו מגיעה מתי

שאחד מהשמות אינן נכונים, כמו שם טבלה, מיקום של טבלה וכדומה.. בדוק טוב טוב והשווה שורה שורה. בהצלחה..

havlaz

New member
טוב, לא יודע מה עשיתי

אבל עליתי שלב הודעת שגיאה הבאה: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. מצביעה עכשיו על השורה הזאת: c.execute ``INSERT INTO user(`` & ``name,`` & ``email,`` & ``file)`` & ``Values(`` & ````` & Request.Form(``name``) & ```, `` & ````` & Request.Form(``email``) & ```, `` & ````` & Request.Form(``file``) & ```)``

התחביר שלך שגוי

צריך להיות משהו כזה: c.execute ``INSERT INTO user(name,uesr,email,file)values (```&Request.Form(``name``)&``` , ```&Request.Form(``user``)&``` , ```&Request.Form(``email``)&```, ```&Request.Form(``file``)&```)`` ופה זה בטח לא יוצר ברור אז צירפתי לך את זה בקובץ הבעיה שהקובץ עולה מספר דקות אחרי ההודעה אז תיאזר בסבלנות בהצלחה

תראה שאני הוספתי בטעות שדה user

מה שאין לך אני מקווה שהורדת אותו.. נכון? יש לך רק name,email,file אני העברתי לך בעיקרון איך התחביר של הפקודה צריך להיות וזה חייב לעבוד אצלי זה עובד פגז! אלא אם כן , השדות בטבלת האקסס מוגדרות אצלך כמספרים ולא כטקסט. שבמקרים שקולטים מספרים יש להוריד את הגרש מהמשתנה. נ.ב. יהיה לך יותר קל אם תגדיר לפני הפקודה: נניח: email=Requwst.Form(``email``) וכן הלאה.. ואז בפקודה תצטרך רק לרשום את שם המשתנה email ולא את כל ה Request בלה בלה.. ד``א : מה השגיאה שלך כעת?

havlaz

New member
הורדתי

עדין.. Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Operation must use an updateable query. השורה: c.execute ``INSERT INTO user(name,email,file)values (```&Request.Form(``name``)&``` , ```&Request.Form(``email``)&```, ```&Request.Form(``file``)&```)``

אין לי מושג :-(

אולי צריך לראות את שאר הקוד כדי לראות שגיאות במקומות אחרים.. למרות שיש לי הרגשה הבעיה כעת היא עדיין בטבלת האקסס ולא בasp אבל בכל מקרה מחר בבוקר יקומו התותחים העצלנים של הפורום ןהן/ם בוודאי ידעו לענות לך דברים שלא עולים במוחי כרגע. המלצתי לך בכל מקרה שלח את הקוד במלואו כקובץ טקסט לפורום

זהר פלד

New member
נו... בוקר טוב.... ;-)

חבל``ז... עשה טובה, קרא את ההודעה בלינק... חוץ מזה, user היא מילה שמורה ב SQL... זה לא רעיון טוב לקרוא לטבלה שלך ככה. אם זה עדיין לא יעזור, תראה לנו את ה SQL _אחרי_ כל השרשורים והבלגאן, כמו שהוא מגיע אל ה DB.

}}נץ{{

New member
רגע. רגע זוהר .. מה אתה רוצה לומר

נו....בוקר טוב... כאילו מה .. מה לא ניסיתי לעזור לו בשעות הקטנות של הלילה ..? ועוד הודיתי בתותחותכם, לעומתי! בזמן שאתם חרפתם(קרי:פ` דגש) במיטתכם וחלמתם על פרגיות תפוזיות מפורומים עלומים באינטרנט.. אני חירפתי את מקלדתי למען האיש....! נכון, לא נפתרה לו הבעיה.. :-( לצערי , אבל נראה לי שבתנאים הנוכחיים, לא הייתם יכולים לעשות יותר.. סתם................ אני יודע שאוכל לסמוך עליך זהר ידידי. שיהיה לכם בוקר טוב

זהר פלד

New member
אתה פשוט לא קראת את זה במבטא הנכון.

זה אמור להיות במבטא רוסי כבד... (האמת, זה פאשלה שלי... זה היה אמור להיות טוף ולא טוב... אבל לא נורא.)

}}נץ{{

New member
אה.. כן? ואני בכלל קראתי את זה ב:

במבטא הודי מקדונלדי כבד... תוך כדי תנועות קלילות של צעד תימני.. אויי א -ברוך.. באמת סליחה! ;-)

havlaz

New member
הנה הקובץ המלא

את הדאטה בייס לא יכולתי לעלות (-: נו אתם יודעים.. תפוז.. אבל כך הוא בנוי id - מספר אוטומטי name - טקסט email - טקסט file - טקסט לא כזה מסובך :p

havlaz

New member
טוב, תקראו לי מפגר

אמרתי SQL לא הולך? בשביל לנסות לבדוק תעניין ננסה ב ADO ושוב משהו שקשור לכתיבה Microsoft JET Database Engine (0x80040E09) Cannot update. Database or object is read-only. הקוד? מאוד פשוט (-: Dim Con,Rs Set Con = Server.CreateObject(``ADODB.Connection``) Set Rs = Server.CreateObject(``ADODB.Recordset``) Set area = Server.CreateObject(``ADODB.Recordset``) Con.ConnectionString = ``provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=`` & Server.MapPath(``Datasave.mdb``) & ```` Con.Open Rs.Open ``select * from infouser``,Con,3,2 RS.AddNew RS(``name``) = request.form(``name``) RS(``email``) = request.form(``email``) RS(``file``) = request.form(``file``) RS.Update RS.Close response.write ``moo`` Set RS = Nothing Con.Close Set RS = Nothing תסלחו לי שאני לא מצרף קובץ TXT (-: מתי יתמכו כאן ב <code> הרממ, שלא יגידו לי שוב שהדאטה בייס לכתיבה בלבד, מצורף תמונות מסך (-:

זהר פלד

New member
אולי זה ה recordset?

נסה לפתוח אותו עם 3,3... אני לא כל כך זוכר מה אומר כל מספר, אבל 3,3 אמור לעבוד...

havlaz

New member
ניסתי גם 3,3

ניסתי את מה שנץ הביא לי עדין אותם הודעות שגיאה.. לא יודע מה יש כאן למחשב )-:

למעלה