מתי תצא גרסה 2 של asp.net ?

מתי תצא גרסה 2 של asp.net ?

מתי צפויה ההכרזה? לא מצאתי את זה באתר של מיקרוסופט. למה זה אכפת לי? כי הורדתי את ה vwd שעובד ב 2 , וזה נחמד מאד. ונראה שדילגתי על הרבה דברים ב asp.net 1.1 שכנראה לא אצטרך אותם לעולם. וזה נחמד מאד. הבעיה, שחברות ההוסטינג לא תומכות ב 2, וכך אני נשאר עם האתרים המקסימים שלי בבית. ברגע שמיקרוסופט תכריז על הגרסה, ימהרו החברות לתמוך בו, (כולה להתקין קובץ, מבחינתם), ואז אוכל להפעיל את האתרים. השאלה על כמה זמן מדובר. שבועות? חודשים? שנים? ובאותו עניין: האם הגרסה הסופית של VWD תהיה גם היא חינם, או שתעלה כסף? וכמה?

eLisHaWM

New member
מה שאני יודע..

בקשר ל VWD זה יהיה בתשלום (בניגוד למדיניות של מיקרוסופט :)) בקשר ל .net framework 2, אין לי מושג אך אני משער שמדובר בכמה חודשים. לפי דעתי VWD תעלה בערך כמו Visual Interdev לכשלעצמה. מקווה שעזרתי,

הוא לא עולה, אבל זה מה שיש.

לכאלה שאין להם visual studio , זו כרגע התוכנה הטובה ביותר שניתנת חינם. מעבר לזה, היא כבר בנויה לגרסה 2.0 שעומדת לצאת, וכוללת כמה דברים... איך אומרת הבת שלי? מדים ומאמם. הרבה דברים קורים לבד, וקורים טוב מאד. הצגת רשומה, עריכת רשומה, גריד עם דפדוף, עריכה, בחירה, הצגה, אב-בן, (ללא שורת קוד אחת) בקיצור, מכל טוב. ברשימת התכונות החדשות יש גם master pages (דף עיצוב לכל האתר, וכולם "בנים" שלו. אתה משנה את האבא - כל האתר משתנה.) שיפורים רציניים בסקיוריטי, מנגנון שלם של כניסה עם סיסמה, שליחת סיסמה במייל, רכיבים של לוג-אין למערכת, המון המון דברים חדשים. יש מערכת חדשה לגמרי שנקראת WebParts , שזה למי שמכיר, דומה ל sharepoint . אתה בונה כל מיני חלונות תוכן, וכמה מקומות על המסך. והמשתמש מחליט (כל אחד לעצמו כמובן, בלי להפריע לאחרים) איפה יהיה כל דבר. אם בכלל, הוא יכול לזרוק חלקים ולא להשתמש בהם בשלב זה. זה מאד אופנתי, בעיקר בפורטלים אירגוניים. וקשה מאד לעשות את זה לבד. ויש עוד הרבה דברים. אבל לדעתי מיקרוסופט לא משלמים לי מספיק, אז אני אפסיק כאן לעשות להם פרסומת. PHP, שמעתי שזה אחלה.

למעלה