מתי תלמדו מתי?

levona

New member
מתי תלמדו מתי?

מאחר ואני משתייכת לגזע המלכותי הנדיב היפה האציל החכם הנבון הנעלה, במילה אחת: "נשים". בואו נבהיר כמה דברים: אנחנו אמורות לדעת רק לנהוג!!! ולא, זה לא מעניין אותנו אם יש או אין דלק באוטו, ולמה צריך מים או שמן ואנחנו גם בכלל לא יודעות מאיזה צד ממלאים דלק וזה גם לא מעניין גם איזה סוג של דלק מבחינתנו דלק- זה עוף וחיה זה ציפור. כמובן גם שיש לנו פתרון לכל בעיה כיאה לבנות הגזע הנעלה: אם מהבהבת לנו נורית, מה הבעיה? אנחנו פשוט עוצרות את הרכב בצד ותופסות טרמפ. עד לרגע זה.. (אחרי שבלעתי 9 כוסות תה 2 נס קפה ולבשתי גופייה סוודר קופוצ'ון גרבי צמר וחרמונית) הסבר לארתור: ח ר מ ו נ י ת . לא ח י ר מ ו נ י ת , עם סגול- לא הצבע)! לא משנה. אני עדיין כמו כלב רועד מקור רטוב מגשם ומייבב, נתקעתי 3 שעות בלי מצבר!!! והשאלות שלכם בטלפון אגב, ממש לא לעניין: "הקשת קוד? את נמצאת בהילוך? מה את רואה?" כי כל מה שתשמעו מהצד השני זו צרחה: "נו בואאאאאאאאאאא כבר" אתה תקום ותצא מהמיטה/אתה ל - א תמשיך לצפות במשחק כדורגל/ ואתה תבוא מאוסטרליה גם אם צריך! ברור? (עכשיו אני רוצה שתחבקו אותי ושתגידו לי): אנחנו אוהבים אותך לבונה נו.......
(אגב... מר לבון.. אם אני לא טועה עדיין בחוץ עושה משהו עם חוטי חשמל , אני יודעת? האוטו נראה באמצע ניתוח)

syrus

New member
חחחח

את חייבת לעבור למסוק או משהו... יותר מידי טראומה עם הרכב

חתולהה

New member
חחחחחח

אוהבים אותך לבונה
נ.ב. מר לבון...אנחנו שולחים לך מכאן חיזוק

למעלה