מתי שואבים?

mey be

New member
מתי שואבים?

אני בסוף הריון עם תאומים ומתכוננת להניקם מלא. ע"מ שאוכל להעזר בעוד זוג ידיים ביחוד בלילות, אני מתכוננת לשאוב חלב כך שבעלי יאכיל במקביל אלי. מתי עלי לשאוב? בין ההנקות? בסוף ההנקות? זמן מה לאחר ההנקה? תודה רבה מראש.

PUmping for twins

IN the first few days, it is not a good idea to pump. Those precious drops of colostrum get stuck on the sides of the bottle. I usually recommend that in the first 3 days, if the babies are not very interested in breastfeeding , which most are not, to squeeze out your mlk in a little plastic spoon and give htem at least 10 spoons every 2 hours during the day. This maintains their weight, your milk supply, and does not interfere with breastfeeding. After the third day, your milk supply increases, and then you can start to pump after the morning feed to prepare a bottle for the evening. You should still wake up and feed at night so that your breasts will get the message to continue producing milk. Where are you giving birth? If it is in Lis, let me know when you get there!!​

דיאנה1

New member
תרגום: שאיבה לתאומים

בכמה ימים הראשונים זה לא רעיון טוב לשאוב. טיפות הקולוסטרום היקרות נתקעות בצדי הבקבוק. אני בדרך כלל ממליצה בשלושת הימים הראשונים, אם התינוקות לא מעוניינים מאד בהנקה, כמו שקורה לרובם, לסחוט את החלב שלך לתוך כפית פלסטיק קטנה ולתת להם לפחות 10 כפיות כל שעתיים במשך היום. זה ישמר את המשקל שלהם, את אספקת החלב שלך, ולא מפריע להנקה. אחרי היום השלישי, אספקת החלב שלך גדלה, ואז את יכולה להתחיל לשאוב אחרי הנקת הבוקר כדי להכין בקבוק לערב. את עדיין צריכה לקום בלילה להניק כדי שהשדיים שלך יקבלו מסר להמשיך לייצר חלב. איפה את הולכת ללדת? אם זה בליס, הודיעי לי כשאת מגיעה לשם!!

למעלה